Blogs over alles rondom zonwering en rolluiken

Filteren op:

Warmtewerend glas of zonwering

Warmtewerend glas is voorzien van een coating waardoor zonlicht weerkaatst wordt. Daardoor filtert het glas tot wel 60% van de warmte ten opzichte van standaard dubbel glas. Maar wat zijn de nadelen van warmtewerend glas? En wanneer is buitenzonwering een betere oplossing?

Doorkijk screen zonwering

Bespaar energie deze winter met rolluiken van Degalux

Wist u dat je met rolluiken uw energielabel kunt verbeteren? In deze blog lees je hoe dat zit!

Rolluiken eerste verdieping

Bewezen effectief voor de BENG-score: Screens van Degalux

Als enige zonweringfabrikant in Nederland zijn de screens van Degalux in het BCRG-register opgenomen. Deze hebben dus een gelijkwaardigheidsverklaring gekregen en zijn daarmee bewezen effectief. Lees meer.

BENG verklaring van het Degalux screen

Achter de schermen bij Degalux

Afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest. Zeker op het gebied van duurzaamheid. Dit willen we niet alleen doen, maar ook uitstralen. Daarom is het hoog tijd voor een nieuwe huisstijl. Benieuwd naar onze drijfveren? Lees meer.

Rolluik vastgevroren

'Help, mijn rolluik is bevroren.' Helaas is het met de koude temperaturen in de wintermaanden een veel voorkomend probleem. In deze blog lees je hoe je bevroren rolluiken voorkomt.

Vastgevroren Rolluik

Nadelen van rolluiken

Vaak kijken we naar de voordelen van rolluiken. Maar als je twijfelt, is het ook belangrijk om te kijken naar de nadelen. Lees meer over de nadelen van rolluiken.

Rolluiken laten monteren

Hoe rolluiken bijdragen aan het verbeteren van uw energielabel

Wist u dat je met rolluiken uw energielabel kunt verbeteren? In deze blog lees je hoe dat zit!

Eisen Van De BENG

Waarom zijn rolluiken inbraakwerend?

Rolluiken zijn inbraakwerend. Dat komt door de veren die in het rolluik zitten. Degalux heeft standaard stugge veren. Bekijk hoe dat werkt.

Stugge Veren Bij Een Rolluik
Nieuws

Rolluiken met solar-motor

De solar-motor van Degalux werkt op zonne-energie. Daardoor zijn de rolluiken energieneutraal, duurzaam én gemakkelijker te installeren. Zo bespaar jij tijd bij de klant en kun je meerwaarde bieden met het zonnepaneel dat zich op de boven- of voorkant van het rolluik bevindt.

Screen zonwering Elektrische rolluiken
Blogs

Rolluiken vs. screens

Rolluiken en screens zijn beide zonwering. Op het eerste gezicht kunnen de twee soorten zonwering erg op elkaar lijken maar er zijn wel degelijk grote verschillen. In deze blog kom je er achter welk type zonwering het beste bij u past.

Screen zonwering/ zonwering op zonne-energie
Blogs

De unieke rolluiken van Degalux

De rolluiken van Degalux zijn uniek. Dat komt door de geruisloze borstel geleiders, kleine rolluikkast en dubbel gecoate zijkappen. Dit heeft vele voordelen. We lichten ze toe in deze blog.

Rolluik zonwering fabrikant
Blogs

Hoe onderhoud ik mijn rolluik?

Om zo lang mogelijk gebruik te maken van uw rolluik is het belangrijk deze goed te onderhouden. Dat is niet meer dan het jaarlijks schoonmaken van uw rolluiken. In deze blog leggen we je uit hoe.

Rolluik zonwering Elektrische rolluiken Rolluiken op zonne-energie
Blogs

Waarom kiezen voor rolluiken?

Rolluiken beschermen in de winter tegen kou, houden in de zomer de warmte buiten en houden inbrekers buiten de deur. Bekijk alle voordelen van de rolluiken van Degalux!

Screen zonwering Elektrische rolluiken

Blogs van Degalux

Heeft u vragen over een van onze blog of mist u een onderwerp? Laat het gerust weten, dan geven we u extra informatie!

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218