Zonwering en rolluiken laten monteren in omgeving Weesp

Dé specialist in zonwering en rolluiken uit de regio Weesp die u volledig ontzorgd

Meer over:

CB Zonwering is de zonweringspecialist in Weesp. Ze zijn gespecialiseerd in het monteren van zonwering en raamdecoratie. Ook bieden ze service en onderhoud. De zonwering kunt u in de showroom in Weesp bekijken.

Frank – de eigenaar van CB Zonwering heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van zonwering. Hij verkoopt de zonwering van Degalux. Wij ervaren Frank als een professionele vakman die pas tevreden is, als zijn klanten dat ook zijn.

Zonneschermen uit Weesp

CB Zonwering is de dealer in omgeving Weesp. Zij adviseren en monteren zonneschermen, screens en ritsscreens. Een zonnescherm wordt ook wel een knikarmscherm of terrasscherm genoemd. Lees hier meer over zonneschermen. CB Zonwering komt uw zonnescherm graag bij u inmeten en monteren. Neem gerust contact op.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Rolluiken uit Weesp

Rolluiken bieden niet alleen zonwering maar ook isolatie tegen warmte, kou en geluid. Daarnaast zijn de rolluiken ook standaard inbraakwerend. CB Zonwering komt de rolluiken graag bij u inmeten. Ook zijn zij uitstekend in het geven van advies en monteren zij de rolluiken vakkundig.

Rolluiken

Terrasschermen uit Weesp

Met een terrasscherm kunt u optimaal genieten van de lange voor- en nazomers in Nederland. Terrasschermen creëren schaduw in uw tuin en op uw terras. Ook houden terrasschermen de temperatuur in uw huis lager doordat er geen direct zonlicht op uw woning staat.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Screens uit Weesp

Screens zijn stijlvol, houden de temperatuur binnen lager en bieden privacy doordat deze de inkijk naar binnen belemmeren. De screens geven geen opgesloten gevoel doordat u wel van binnen naar buiten kunt kijken.

Screen zonwering

Ritsscreens uit Weesp

Ritsscreen zijn vergelijkbaar met normale screens. Ritsscreen zijn, in tegenstelling tot normale screens met een rits verbonden aan zijgeleiders. Vandaar de naam ritsscreens. Doordat de screen is verbonden aan de zijgeleiders gaat deze niet klapperen bij wind. De besturen van ritsscreens is hetzelfde als bij de reguliere screens. Uw dealer uit Weesp adviseert en monteert u graag.

Doorkijk screen zonwering windvast screen

Kom in contact met de zonweringspecialist uit Weesp

  • Reigersweide 95,
    1383 KG Weesp

  • 06 – 42 29 53 17

  • info@cbzonwering.nl

Bekijk alle producten van Degalux

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Ook dealer van Degalux worden?

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218