Vacature zagerij

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Nu al overtuigd?

Hé harde werker,

Ben je niet bang om hard te werken en weet je van aanpoten? Red jij het om 3 batches per dag weg te werken in onze zagerij? Dan ben jij de specialist die wij zoeken. We maken graag kennis, welkom bij Degalux.

We kunnen nu een heel lijstje opsommen van allemaal eigenschappen die je moet bezitten, maar daar houden we niet zo van. Voor ons zijn twee dingen belangrijk: je hebt de juiste mentaliteit en je houdt ervan om meters te maken. Werken in de zagerij is niet voor iedereen weggelegd.

Wat we bedoelen met de juiste mentaliteit? Je weet van aanpakken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zonder jou kunnen we namelijk niet aan de slag in de productie.

Heb je ervaring in de bouw of montage en op zoek naar een carrière switch? Ook dan maken we graag kennis met je.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

7.30 – Je start op in de zagerij. Alles staat al klaar dus je hoeft alleen de zaagmachine aan te zetten. Helemaal wakker na een bakje koffie? Mooi, want alles moet op de millimeter nauwkeurig gezaagd worden. Snel aan de slag met de eerste batch rolluiken.

10.00 – Na de eerste uurtjes knallen heb jij een kopje koffie en wat lekkers zeker verdiend.

10.15 – Je zaagt niet alleen rolluiken en screens maar ook losse artikelen. Een mooie taak voor na de pauze zodat je goed kunt focussen op de kleinere afmetingen en verschillende producten.

11.30 – Alles wat je tot nu toe gezaagd hebt, leg je klaar in karren. Dit breng je naar collega’s in de productie zodat zij ook weer verder kunnen.

12.30 – Voor je weer verder gaat, tijd voor een broodje. En daarnaast een fanatiek potje darten of tafeltennissen.

13.00 – Weer hoogtijd om te knallen. Je moet nog een batch met rolluiken en een batch met screens. Gelukkig weet jij van aanpoten en werk je efficiënt. Appeltje eitje voor jou.

15.00 – Regelmatig komt er een spoedje tussendoor. Zo ook vandaag. Dankzij jouw flexibiliteit maken we de klant blij.

16.15 – Zo. Je hebt jezelf weer overtroffen. Ruimt de laatste spullen op en zorgt dat de zagerij weer schoon is voor morgen.

16.30 – Einde werkdag. Nog even langs collega’s die aan het eind van de dag nog een biertje of een colaatje drinken. Tot morgen!

We zijn niet kinderachtig, dit krijg je van ons:

  • Je werkt met specialisten aan hoge kwaliteit producten.
  • Uiteraard een mooie beloning voor jouw werkzaamheden in de vorm van een prima salaris tussen de €2500 en €3500.
  • Een fulltime functie voor bepaalde tijd die je (mits je een beetje je best doet) snel kunt omzetten naar een vast contract. Ook een contract van meer dan 40 uur is bespreekbaar.
  • Vooruit, je krijgt ook wat vrije dagen. 25 om precies te zijn.
  • Ook krijg je een uitstekende reiskostenvergoeding en zullen we bijdragen aan jouw periode achter de geraniums. Oftewel, je pensioen.

Voor wat hoort wat, dit krijgen we van jou:

  • Een positieve instelling;
  • Je bent proactief en durft de leiding te nemen;
  • Je bent een ervaren zager;
  • Een actieve houding, je gaat uitdagingen aan.

We zijn benieuwd naar jou!

Oké genoeg verteld over ons, nu zijn we benieuwd naar jou. Lijkt het jou leuk om (een deel van) ons team te ontmoeten? Plan een kennismakingsgesprek in en neem een kijkje in onze zagerij. Eerst meer weten? Stuur een appje en stel ons alle vragen die je hebt.

We spreken elkaar snel!

  • Niet verplicht, mag wel

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218