Veelgestelde vragen

Top 5 meest gestelde vragen

Degalux heeft al meer dan 40 jaar ervaring in zonwering. En dan mag je best wat verwachten. Ons assortiment is trendy, innovatief, oersterk en enorm scherp geprijsd. Omdat we alles in eigen hand hebben. We produceren topkwaliteit producten voor scherpe prijzen en strakke levertijden. Dat is typisch Degalux. Lees meer over ons.

Onze producten bestel je eenvoudig via onze dealers. We hebben een uitgebreid dealernetwerk met specialisten die je helpen met de juiste zonwering voor jouw situatie. Bekijk de kaart voor de dealer in jouw buurt.

Voor inmeten en montage werken we samen met onze partners.

We gebruiken standaard de Esmo motor, die door onszelf is ontwikkeld. Een scherp geprijsd en uitstekend product, dat compatibel is met het slim wonen HomeWizard-systeem. We bieden ook motoren van het merk Somfy

De levertijden verschillen per product. Onze rolluiken zijn in vijf werkdagen klaar. De screens en ritsscreens in tien werkdagen. Zonneschermen als uitvalschermen, terrasschermen en knikarmschermen hebben een levertijd van vijftien werkdagen.

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet tussen, wil je meer weten over een specifiek product of heb je andere vragen? Stuur ons een e-mail. Je mag ons ook altijd even bellen.