Kosten van zonwering inclusief montage

Hoeveel geld investeert u voor een kwalitatieve zonwering?

Bent u op zoek naar zonwering met een scherpe prijs?

Wilt u de temperatuur in uw woning lager houden of bent u op zoek naar een aangename verkoeling in uw tuin? Bekijk welk type zonwering aansluit op uw wensen.

De kosten van zonwering verschillen uiteraard per type. Alle producten van Degalux hebben een uitstekende kwaliteit. Een dealer bij u in de buurt komt de zonwering monteren. Zo profiteert u van optimaal gemak.

Bekijk onze zonwering:

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Kosten van zonwering

Zonwering van Degalux is kwalitatief goed. Wij maken alle zonwering in onze fabriek in Barneveld.

Bent u op zoek naar prijs van zonwering? Dit hangt af van uw wensen. We lichten per onderdeel toe wat de prijs van uw zonwering beïnvloedt zodat u een inschatting heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Dan kunt u terecht bij een van onze dealers.

Opbrengsten van zonwering

Zonwering bieden bescherming tegen de zon. Daarnaast heeft zonwering nog diverse voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat rolluiken ook isolatie bieden?

Ook zonneschermen en screens houden de zon buitenshuis waardoor uw woning minder snel opwarmt. Zo kunt u met zonwering dus ook geld besparen.

Wat bepaalt de prijs van zonwering?

De prijs van een zonwering wordt bepaald door verschillende factoren. Ten eerste het type. Zo is een screen in verhouding duurder dan een rolluik door onder andere materiaalkosten. Ten tweede speelt het formaat een belangrijke rol. Hoe groter de zonwering, hoe hoger de prijs. Ook de bediening van de zonwering heeft invloed op de prijs. Uiteraard is elektrische bediening duurder dan een handmatig bediende zonwering. Als laatste heeft ook het materiaal invloed op de prijs.

Prijzen vergelijken?

Gaat u de prijzen van verschillende zonwering vergelijken? Zorg dan dat de kwaliteit van de zonwering overeen komen. Dit zorgt ervoor dat u een eerlijk beeld krijgt van de prijsverschillen.

Rolluik zonwering

Kosten zonwering bij montage

Naast het formaat, de bediening en het materiaal van het type zonwering, bepaalt ook de montage hoe veel de zonwering kost. Zo is bijvoorbeeld monteren tussen een muur ingewikkelder. Daardoor kan een dealer hiervoor meer montagekosten berekenen.

Offerte op maat

Om een goed beeld te krijg van de kosten van zonwering inclusief montage raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Dit formulier sturen wij naar de dichtstbijzijnde dealer. Hij neemt dan contact met u op om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kan hij een vrijblijvende offerte sturen. Zo weet u precies hoe veel de zonwering in uw situatie gaat kosten.

Kosten van zonwering op zonne-energie

Degalux heeft rolluiken en screens met een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu van het rolluik op en kunt u de rolluiken elektrisch bedienen. Voor het rolluik of screen op zonne-energie heeft u de Solar motor nodig. De Solar motor is een unieke motor van Degalux.

 

Rolluik zonwering Elektrische rolluiken

Waarom kiezen voor Degalux?

Van offerte tot montage U wordt volledig ontzorgd door onze dealers

Bespaar Bespaar geld met isolerende rolluiken

Op maat gemaakt Kwaliteit, geproduceerd in Barneveld

Optimaal genieten Geniet van de zomer met de zonwering van Degalux

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218