Verduisterende screens

Bent u op zoek naar verduisterende screens? Dankzij verduistering blijft de woning koel. Bekijk meer over de voordelen van verduistering en passende zonwering.

Screens belemmeren niet de inkijk naar buiten.

100% verduisterende screens?

De screens van Degalux helpen om het binnen koel te houden. Ook belemmeren de screens de inkijk naar binnen, terwijl u wel naar buiten kunt kijken.

Ondanks dat screens de inkijk naar binnen belemmeren, bieden deze geen 100% verduistering. 100% verduisterende screens bestaan dus niet. Om de lichtinval naar binnen zo veel mogelijk te beperken met screens, kunt u het beste kiezen voor ritsscreens.

Geen lichtinval via de zijkant

Ritsscreens zijn aan de zijkant verbonden aan de geleiders. Hierdoor komt er geen lichtinval via de zijkant binnen. Dit voorkomt bijvoorbeeld schitteringen op uw beeldscherm of tv.

Screen zonwering windvast screen

Niet volledig verduisterend, wel doorkijk naar buiten

Het grote voordeel van screens is dat deze niet de doorkijk naar buiten belemmeren. Hierdoor profiteert u van zonwering en privacy zonder dat u een opgesloten gevoel krijgt.

Screens houden wel het zonlicht buiten maar zorgen er wel voor dat er nog natuurlijk licht in de kamer is.

Wilt u wel zonwering die 100% verduisterd? Ga dan voor rolluiken.

Doorkijk screen zonwering

100% verduisterend

Rolluiken verduisteren 100%. Doordat deze het zonlicht volledig tegen houden blijft het in uw kamer koel. In tegenstelling tot screens houden rolluiken de kamer volledig donker. Deze verduisteren dus volledig.

Echter, bij rolluiken kun je niet meer van binnen naar buiten kijken.

Het voordeel van rolluiken ten opzichte van screens is dat rolluiken inbraakwerend zijn. Rolluiken van Degalux hebben standaard anti optil veren. Hierdoor is het voor inbrekers bijna onmogelijk om de rolluiken van buiten op te tillen.

Rolluik zonwering

Bekijk al onze producten:

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Weten welke zonwering bij u past?

Bent u er nog niet helemaal uit welke zonwering bij u past. Bekijk waar een Degalux dealer bij u in de buurt zit. Onze dealers helpen u graag persoonlijk verder. Ook kunt u bij hun de zonwering bekijken.

Goedendag, ik ben Matthijs. Kan ik u ergens mee helpen?

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218