Degalux afstandsbediening

Jouw zonwering met elektrische bediening

Hulp nodig met het afstellen van jouw afstandsbediening?

Zonwering bedienen met afstandsbediening

Degalux heeft eigen motoren. De elektrische zonwering kun je bedienen met een wandzender of een afstandsbediening. De afstandsbediening wordt ook wel een handzender genoemd. Deze is verkrijgbaar in 1-kanaals en 15-kanaals. Zowel de zonnescherm, screens als rolluiken kunnen bediend worden met de Degalux afstandsbediening. Voor de afstandsbediening moet je wel de Degalux radio motor kiezen. Een dealer kan u helpen bij deze keuze.

Wandzender

Met een wandzender kunt u een elektrisch zonnescherm, screen of rolluik bedienen. De wandzender wordt aan de muur gemonteerd en werkt op een batterij. Met de wandzender kunt u de zonwering omhoog en omlaag bewegen.

Een wandzender is altijd 1-kanaals. Dit betekent dat je één screen/rolluik of zonnescherm kunt bedienen. Heeft u bijvoorbeeld meerdere screens? Ga dan voor een 15-kanaals afstandsbediening. Daarmee kunt u verschillende screens bedienen vanaf één afstandsbediening.

Handzender

Met een handzender – ook wel afstandsbediening – bedient u de zonwering elektrisch. De afstandsbediening heeft een omhoog, omlaag en stopfunctie. Er is een 1-kanaals en 15-kanaals afstandsbediening. Met de 1-kanaals afstandsbediening kun je één zonwering bediening. Met de 15-kanaals afstandsbediening kun je tot 15 zonweringen bedienen. Heeft u een terrasscherm? Dan is een 1-kanaals afstandsbediening voldoende. Om meerdere screens of rolluiken vanaf één afstandsbediening te bedienen is een 15-kanaals afstandsbediening geschikt.

Bekijk onze zonwering:

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Afstandsbediening instellen

Bekijk de stappen voor het instellen van de afstandsbediening. Hiermee koppelt u de afstandsbediening aan de zonwering.

Goedendag, ik ben Matthijs. Kan ik u ergens mee helpen?

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218