Terrasscherm

Met ons terrasscherm profiteer je van comfortabele schaduw in je tuin en terras. Uiteraard zijn onze terrasschermen elektrisch bedienbaar en heeft het een verlijmd doek. Met een breedte tot 550 centimeter past dit terrasscherm op maat op ieder terras!

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten

Terrasschermen van Degalux

Een terrasscherm op maat beschermt optimaal tegen oververhitting, doordat het de warmte van de zon al tegengehoudt voordat de stralen het glas raken. Je huis blijft dus lekker koel, zonder verlies van daglicht in huis.

Terrasscherm antraciet van Degalux
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Terrasscherm kopen

Een terrasscherm wordt ook wel een knikarmscherm, zonneluifel of zonnescherm genoemd.  Met een terrasscherm profiteer je van een lagere temperatuur in huis en een aangename schaduw in de tuin. Zo geniet je optimaal van een warme zomer. Om zo goed mogelijk te profiteren van het terrasscherm is het van belang om een terrasscherm op maat te kopen, zodat je zeker weet dat deze perfect bij jouw huis aansluit.

Zonwering op je balkon
Volledig naar wens aan te passen

Zonwering met een terras zonnescherm

Dankzij een terrasscherm profiteer je met één type zonwering zowel binnen als buiten van meer comfort. Door het terrasscherm schijnt de zon niet naar binnen en warmt het minder snel op. Doordat het zonlicht het glas van de ramen niet raakt, is een terrasscherm een hele effectieve manier van zonwering.

Daarnaast creëert het zonnescherm buiten schaduw, en heb je ook buiten plezier van het terrasscherm.

Alle terrasschermen van Degalux zijn inclusief montage. Dit houdt in dat de dealer het terrasscherm komt inmeten en ook voor je monteert. Een terrasscherm met montage zorgt ervoor dat je zeker weet dat het terrasscherm helemaal op maat is voor jouw huis.

Zonwering met afstandsbediening
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Elektrische terrasschermen

De bediening van het terrasscherm is altijd elektrisch. Wel zo handig, want met een elektrisch terrasscherm hoef jij nooit te zwoegen om je zonnescherm goed uit te rollen. Kies een motor van Degalux, of van Somfy. Onze eigen motor heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De motor van Somfy is aan te raden als je ook andere apparaten van Somfy gebruikt. Hierbij is het mogelijk de verschillende apparaten in huis met elkaar te laten communiceren en automatisch te bedienen.

Knikarmscherm met gestreept doek van Degalux
Luxe uitstraling

Terrasscherm op maat gemaakt

Alle terrasschermen worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabriek. Daardoor is elke afmeting tussen de 300 en 550 centimeter mogelijk.

Bij een breedte tot 340 centimeter is er altijd een uitval van 250 centimeter. Bij een breedte groter dan 350 centimeter is er altijd een uitval van 250 en 300 centimeter. Dit is goed om rekening mee te houden zodat je zeker weet dat het terrasscherm op maat is voor jouw terras. Uiteraard kijken onze dealers hierin goed met je mee.

Gestreept doek van Degalux
Slimme technologie

Terrasscherm met verlijmde doeken

Wij maken enkel gebruikt van verlijmde doeken. Vaak worden er in de markt gestikte doeken gebruikt. Het voordeel van verlijmde doeken is dat er geen verdikking is bij het oprollen. Hierdoor blijft het doek langer mooi en komt er geen wafeling in het doek.

Knikarmscherm geel
Behoud van kwaliteit

Terrasscherm doek met doekrek correctie

Onze terrasschermen hebben standaard een gesloten casette en doekrolondersteuning. Dankzij de gesloten casette kan er geen vocht en vuil bij het terrasscherm komen. De doekrolondersteuning zorgt ervoor dat het terrasscherm niet gaan hangen. Zo blijft de kwaliteit aanzienlijk beter.

Als extra optie kun je ook kiezen voor doekrek correctie voor je terrasscherm doek. Dankzij doekrek correctie sluit de kast van het scherm altijd perfect doordat het doek continu strak wordt getrokken.

Terrasscherm met windbeveiliging
Slimme technologie

Beveiliging van het terrasscherm met wind

Optioneel zit er in de terrasschermen van Degalux een windbeveiligingssensor. Als deze sensor hard heen en weer gaat, wordt het terrasscherm automatisch gesloten. Hierdoor verkom je beschadigingen én hoef je geen rekening te houden met je de weersomstandigheden als je weggaat.

De windbeveiliging kan alleen in combinatie met een radiomotor en heeft een meerprijs. De meerprijs voor windbeveiliging op je terrasscherm kun je navragen bij je dealer.

Terrasscherm grijs
Behoud van kwaliteit

Uitschuifbare terrasschermen laten monteren

Verzekerd zijn van stijlvolle terrasschermen en vakkundige montage? We brengen je graag in contact met een van onze dealers. We werken intensief samen met zonweringspecialisten bij jou in de buurt. Daardoor ben je verzekerd van professionele en nauwkeurige montage.

Als je bij ons een offerte aanvraagt, neemt een dealer in de buurt contact op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken.

Veelgestelde vragen

Gratis brochure
Vraag gratis de Degalux brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak