Terrasscherm

Met ons terrasscherm profiteer je van comfortabele schaduw in je tuin en terras. Uiteraard is ons scherm elektrisch bedienbaar en heeft het een verlijmd doek. Met een breedte tot 550 centimeter past dit terrasscherm op ieder terras!

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten

Zonneschermen van Degalux

Een terrasscherm op maat beschermt optimaal tegen oververhitting, doordat het de warmte van de zon al tegengehoudt voordat de stralen het glas raken. Je huis blijft dus lekker koel, zonder verlies van daglicht in huis.

Terrasscherm antraciet van Degalux
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Terrasscherm kopen

Een terrasscherm wordt ook wel een knikarmscherm, zonneluifel of zonnescherm genoemd.  Met een terrasscherm profiteer je van een lagere temperatuur in huis en een aangename schaduw in de tuin. Zo geniet je optimaal van een warme zomer.

Zonwering op je balkon
Volledig naar wens aan te passen

Zonwering met terrasscherm

Dankzij een terrasscherm profiteer je met één type zonwering zowel binnen als buiten van meer comfort. Door het terrasscherm schijnt de zon niet naar binnen en warmt het minder snel op. Doordat het zonlicht het glas van de ramen niet raakt, is een terrasscherm een hele effectieve manier van zonwering.

Doordat het zonnescherm buiten schaduw creëert, heb je ook buiten plezier van het terrasscherm.

De dealer die het knikarmscherm voor je monteert, komt daarvoor bij je langs om het zonnescherm in te meten.

 
Zonwering met afstandsbediening
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Terrasscherm met elektrische bediening

De bediening van het terrasscherm is altijd elektrisch. Kies een motor van Degalux, of van Somfy. Onze eigen motor heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De motor van Somfy is aan te raden als je ook andere apparaten van Somfy gebruikt. Hierbij is het mogelijk de verschillende apparaten in huis met elkaar te laten communiceren en automatisch te bedienen.

Knikarmscherm met gestreept doek van Degalux
Luxe uitstraling

Terrasscherm op maat gemaakt

Alle terrasschermen worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabriek. Daardoor is elke afmeting tussen de 300 en 550 centimeter mogelijk.

Bij een breedte tot 340 centimeter is er altijd een uitval van 250 centimeter. Bij een breedte groter dan 350 centimeter is er altijd een uitval van 250 en 300 centimeter.

Gestreept doek van Degalux
Slimme technologie

Verlijmde doeken

Wij maken enkel gebruikt van verlijmde doeken. Vaak worden er in de markt gestikte doeken gebruikt. Het voordeel van verlijmde doeken is dat er geen verdikking is bij het oprollen. Hierdoor blijft het doek langer mooi en komt er geen wafeling in het doek.

Knikarmscherm geel
Behoud van kwaliteit

Doekrek correctie

Onze zonneschermen hebben standaard een gesloten casette en doekrolondersteuning. Dankzij de gesloten casette kan er geen vocht en vuil bij het terrasscherm komen. De doekrolondersteuning zorgt ervoor dat het terrasscherm niet gaan hangen. Zo blijft de kwaliteit aanzienlijk beter.

Als extra optie kun je ook kiezen voor doekrek correctie. Dankzij doekrek correctie sluit de kast van het scherm altijd perfect doordat het doek continu strak wordt getrokken.

Terrasscherm met windbeveiliging
Slimme technologie

Windbeveiliging

Optioneel zit er in de terrasschermen van Degalux zit een windbeveiligingssensor. Als deze sensor hard heen en weer gaat, wordt het terrasscherm automatisch gesloten. Hierdoor verkom je beschadigingen én hoef je geen rekening te houden met je de weersomstandigheden als je weggaat.

De windbeveiliging kan alleen in combinatie met een radiomotor en heeft een meerprijs. De meerprijs voor windbeveiliging op je terrasscherm kun je navragen bij je dealer.

Terrasscherm grijs
Behoud van kwaliteit

Terrasscherm laten monteren

Verzekerd zijn van stijlvolle terrasschermen en vakkundige montage? We brengen je graag in contact met een van onze dealers. We werken intensief samen met zonweringspecialisten bij jou in de buurt. Daardoor ben je verzekerd van professionele en nauwkeurige montage.

Als je bij ons een offerte aanvraagt, neemt een dealer in de buurt contact op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken.

Veel gestelde vragen

Gratis brochure
Vraag gratis de Degalux brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak