Home
Rolluiken
Rolluik op zonne-energie

Rolluik op zonne-energie

Solar rolluiken hebben dezelfde voordelen als onze standaard rolluiken. Daarnaast heb je profijt van de volgende unieke voordelen bij het gebruik van rolluiken op zonne-energie:

  • Duurzaamheid
  • Draadloos te bedienen
  • Geen kabelgaten in de muur
Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten

Solar rolluiken van Degalux

Een solar rolluik is een rolluik dat werkt op zonne-energie. Daarom heeft de bediening geen stroom nodig. 

Rolluik op zonne-energie van Degalux
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Duurzame en draadloze rolluiken

De solar rolluiken hebben geen stroom nodig. Hierdoor zijn de rolluiken duurzamer. Daarnaast werken rolluiken isolerend waardoor de verwarming een aantal graden lager kan staan, zonder in te leveren op comfort. Daardoor dragen rolluiken ook bij aan verduurzaming van je huis.

Doordat de rolluiken op zonne-energie niet op  stroom aangesloten hoeven te worden, zijn ze volledig draadloos. Dit heeft als voordeel dat je geen rekening hoeft te houden met stopcontacten. Zo kun je ook op moeilijk bereikbare plekken rolluiken plaatsen.

Geen kabelgaten 

Daarnaast hoeft er ook niet in de muur of het kozijn te boord te worden om het zonnepaneel de motor van stroom voorziet. Hierdoor is de montagetijd ook nog eens korter. 

Rolluiken voor je dakkapel van Degalux
100% maatwerk

Rolluik met zonnepaneel

Zoals op de foto te zien is, wordt op de voorzijde van solar rolluiken een zonnepaneel gemonteerd. Hierop schijnt de zon waardoor de accu van de motor oplaadt. Bij levering is de accu standaard vol en met een volle accu kan het rolluik met zonnepaneel tot wel honderd bewegingen maken.

 

2000 lux per dag

Het solar rolluik heeft 6 uur per dag 2000 lux per dag nodig. Op een bewolkte winterdag heeft de zon al snel een sterkte van 1000 lux. Je hoeft je dus geen zorgen te maken op dagen dat de zon weinig schijnt.

 
Degalux rolluik antraciet
Kies wat bij jou past

Solar rolluiken prijs

Rolluiken met zonnepaneel zijn duurder dan standaard elektrische rolluiken. Een rolluik op zonne-energie heeft een meerprijs van ongeveer 100,- euro. Daarentegen is de duur voor de montage korter en kan dit schelen in de montagekosten. Ook bespaar je met rolluiken maandelijks op de energierekening en zijn solar rolluiken een duurzame keuze. 

Stel je solar rolluik zelf samen!

Het resultaat bij onze klanten

Rolluik antraciet Degalux
Rolluiken voor boven
Rolluiken voor beneden en boven

Veelgestelde vragen

Gratis brochure
Vraag gratis de Degalux brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak