Isolerende rolluiken

Bent u op zoek naar isolerende rolluiken? Dan zit u bij Degalux goed. Degalux produceert isolerende rolluiken. Vaak wordt er voor rolluiken gekozen omdat deze de kamer volledig verduisteren of om de privacy te bevorderen. Maar met isolerende rolluiken kunt u ook energie, en dus geld, besparen. Advies op maat? Dan kunt u terecht bij een van onze dealers.

DSC_6189-623x437

Isolatie met rolluiken van Degalux

Rolluiken bieden isolatie tegen geluid, warmte en kou. Door de thermische isolatie bespaart u energie. Deze besparing is beter voor het milieu en zorgt voor een lagere energierekening. Thermische isolatie is het beperken van de warmte tussen twee materialen. Hierbij gaat het dus om de stilstaande lucht tussen de lamellen en het raam.

Rolluik-op-zonne-energie-623x437

Isolerende rolluiken op zonne-energie

Isolerende rolluiken zijn duurzamer en beter voor het milieu. Om de rolluiken nog duurzamer te maken, heeft Degalux rolluiken met Solar motor. Dit zijn rolluiken met een motor die werkt op zonne-energie. Deze solar rolluiken hebben dezelfde voordelen als reguliere rolluiken. Daarnaast hebben de rolluiken extra voordelen. Zo werken de duurzame isolerende rolluiken energieneutraal, zijn deze rolluiken veiliger en hoeven er geen kabelgaten in de muur geboord te worden.

Degalux-zonwering-en-rolluiken-20-477x370-1

Voordelen van isolerende rolluiken

  •  Rolluiken zijn inbraakwerend. De rolluiken van Degalux in combinatie met een Somfy motor hebben standaard anti-optilveren.
  • Rolluiken verduisteren volledig. Zo blijft ook in de zomer uw kamer volledig donker.
  • Rolluiken bieden privacy. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken.
  • Rolluiken met Somfy-motor kunnen aangesloten worden op domotica. Daarmee worden rolluiken centraal bediend en kunnen de rolluiken op gezette tijden open en dicht.
  • Rolluiken bieden isolatie in de zomer, winter en tegen geluid.

 
Goedkope rolluiken met elektrische bediening op maat gemaakt (2)

Isolatie met rolluiken in de winter en zomer

Zodra de temperatuur buiten daalt en het kouder wordt, vindt u het belangrijker dat het binnen aangenaam warm is. Binnen wilt u kunnen opwarmen. De verwarming staat hoger dan in de zomerperiode. Dit zorgt bij de gemiddelde Nederlander voor een energierekening die met 25% stijgt. Een deel van deze warmte gaat via ramen en deuren naar buiten. Dit kunt u voorkomen met isolerende rolluiken. Deze houden uw woning warmer.

Ook zijn isolerende rolluiken effectief in de zomer. In de zomer werkt het precies andersom. Buiten is het heet. Binnen wilt u zorgen voor een lage temperatuur. Via de ramen en deuren komt veel warmte binnen. De rolluiken hebben hierbij een dubbele werking. De isolerende rolluiken houden de warme lucht buiten en zorgen er ook voor dat de zon het huis niet opwarmt. Zo hoeft uw airco minder hard te werken en bespaart u energie én geld.

DSC_6246-623x437

Isolerende rolluiken kopen?

Wilt u in contact komen met een dealer voor een offerte op maat? Onderstaand kunt u uw wensen in vullen. Wij zorgen dat een dealer bij u in de buurt contact opneemt. De dealer komt dan langs voor een inmeetafspraak en bespreekt uw wensen. Wij gaan dan aan de slag met het op maat maken van uw isolerende rolluik.Gratis brochure

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Meer dan 10.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles op je gemak