DSC_6100
Home
Rolluiken

In elk seizoen optimaal comfort met rolluiken

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten
DSC_4468

Verlaag je energiekosten en verklein de kans op inbraken met een rolluik

In de winter je huis warm houden zonder dat je stookkosten oplopen is een uitdaging. En hoe maak je je huis veiliger tegen inbraken, of demp je effectief omgevingsgeluid? Elektrische rolluiken laten plaatsen is in alle gevallen de oplossing.

Rolluiken houden in de winter de warmte in huis beter vast. Daarnaast houden ze in de zomer juist de warmte buiten. Zo profiteer je in zomer en winter van de isolerende werking van rolluiken.

Heb je last van geluid van buitenaf? Ook dan zijn rolluiken ideaal. In de lamellen zit namelijk een geluidswerende stof – pur – waardoor rolluiken ook geluidswerend zijn.

Kies het perfecte rolluik voor jouw huis

Rolluiken
Rolluiken plus
Rolluiken met solar motor
Rolluiken in vier stappen

Zo werkt het

Stel je rolluik samen
DSC_4557
Degalux, de specialist in rolluiken

Wij leveren je rolluiken op maat voor jouw huis

Wil je rolluiken kopen, maar heb je vragen? Weet je niet zeker hoe je een rolluik buiten opmeet? Heb je hulp nodig bij het maken de juiste keuze? Laat het ons weten. We adviseren je graag en schakelen altijd één van onze erkende dealers in voor het perfect inmeten van de rolluiken bij jou thuis.

En net als onze screens en knikarmschermen wordt ook jouw rolluik op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Barneveld. Ben je alvast benieuwd naar een prijsindicatie? Bijvoorbeeld voor jouw rolluiken op een dakkapel? Vraag dan een offerte voor rolluiken plaatsen aan.

Remco in de fabriek

Wij zijn Degalux

Al meer dan een halve eeuw produceren wij screens, zonneschermen en rolluiken voor buiten. Onze zonwering van Nederlands topfabricaat monteert een installateur bij jou uit de omgeving na goed advies perfect op maat.  

  • 25.000 leveringen per jaar
  • Landelijk dealernetwerk
  • Erkend kwaliteitskeurmerk 

 

Veelgestelde vragen

Gratis brochure
Vraag gratis de Degalux brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak