Home
Rolluiken
Rolluik plus

Rolluik plus

De plus rolluiken van Degalux zijn sterk dankzij de dikkere lamellen. Hierdoor is een langere breedte mogelijk en isoleert het rolluik beter. Verder heeft het plus rolluik dezelfde voordelen als het standaard rolluik van Degalux. De kleine rolluikkast en borstels in de geleiders maken de rolluiken van Degalux uniek.

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten

Rolluiken van Degalux

Isolatie tegen warmte en kou, minimaal geluid bij gebruik, standaard inbraakvertragend en 100% verduisterend.

Extra isolatie met rolluiken van Degalux
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Over het rolluik

Rolluiken van Degalux zijn van sterk Nederlands fabricaat. Met een kleine rolluikkast en borstels als geleiders zijn ze daarnaast perfect om niet te zichtbaar en luid te zijn. Alle rolluiken zijn uit te breiden met extra opties als obstakeldetectie en anti-klankband. De rolluiken kunnen gekocht worden met zowel een Somfy als een Degalux motor. De Degalux motor is goedkoper, heeft drie jaar garantie en kan zowel wand- als elektrisch bestuurd worden. Het rolluik plus heeft een maximale breedte van 380 cm.

Rolluiken voor je dakkapel
100% maatwerk

Specificaties

De rolluiken kunnen wand- en elektrisch bediend worden met een Degalux motor. Met een Somfy motor is afstandbediening met obstakeldetectie en app mogelijk. Degalux heeft ook rolluiken op zonne- energie. De kast kan zowel rond als halfrond zijn.

 
Degalux rolluik antraciet
Kies wat bij jou past

Kleuren en maten

De maximale breedte van je rolluik plus is 380 cm en de maximale hoogte is 340 cm.  Wil je een groter rolluik? Dan kunnen twee rolluiken aan elkaar gemaakt worden met een extra geleider. De kasten zijn verkrijgbaar in het halfrond, kwartrond en afgeschuind.

Het frame en de lamellen van de rolluiken zijn verkrijgbaar in meer dan dertig kleurcombinaties. In de offerte worden de meest verkochte kleur getoond. Ben je op zoek naar een andere kleur? Laat het ons weten. De kleuren op de foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Het resultaat bij onze klanten

Rolluiken van Degalux in meerdere kleuren
Rolluiken bieden extra veiligheid in huis
Rolluiken voor boven

Veelgestelde vragen

Gratis brochure
Vraag gratis de Degalux brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak