Boerderij met rolluiken
Home
Rolluiken
Kosten rolluiken

Kosten van rolluiken met montage

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten
Rolluiken kosten

Verklein kans op inbraken en verlaag energiekosten met een rolluik

Rolluiken zijn een perfect middel om je huis veiliger en beter geïsoleerd te maken. Door de lamellen van een rolluik wordt een huis goed geisoleerd en daarnaast kunnen de rolluiken de ruimte ook nog eens volledig verduisteren. Daardoor heb je ‘s ochtends geen last van licht als de zon al vroeg schijnt. 

Wanneer je de kosten van een rolluik dus gaat uitrekenen kun je ook de besparing op je energie meenemen!

 

Kies het perfecte rolluik voor jouw huis

Rolluiken
Rolluiken plus
Rolluiken met solar motor
Rolluiken in vier stappen

Zo werkt het

Stel je rolluik samen
DSC_6246-623x437

Hoeveel kosten rolluiken?

De prijs van rolluiken is afhankelijk van een aantal factoren:

  • De afmetingen
  • Het type lamellen
  • Bediening
  • Het type motor
  • De plaatsing en montage

Jouw wensen hebben een grote invloed op de prijs van rolluiken. Hieronder leggen wij meer uit over de samenstelling van de prijs.

Degalux-zonwering-en-rolluiken-20-477x370-1

Afmetingen en type lamellen en de prijs van een rolluik

Het formaat en het type lamel van een rolluik spelen een grote rol op de prijs van het rolluik. Des te groter een rolluik is, des te hoger de de prijs wordt. Daarnaast is er de keus tussen verschillende typen lamellen van een rolluik. Zo bieden wij standaard rolluiken en de rolluiken plus aan. De rolluiken plus hebben dikkere lamellen, waardoor deze steviger zijn, maar ook prijziger.


Goedkope rolluiken met elektrische bediening op maat gemaakt (2)

Kosten van rolluiken op zonne-energie

Naast de standaard rolluiken en rolluiken plus zijn er ook rolluiken op zonne-energie verkrijgbaar. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu van het rolluik op en kun je de rolluiken elektrisch bedienen. Voor het rolluik op zonne-energie heb je de solar motor nodig. De solar motor is een unieke motor van Degalux. Door de solar motor en de elektrische bediening kan de prijs van een solar rolluik anders uitvallen dan die van een standaard rolluik. Solar rolluiken zijn duurzaam en helpen wel voor lagere kosten, daarmee zijn ze goed voor milieu en je portemonnee.

DSC_4621

Wat kost rolluiken plaatsen?

Naast het formaat, de bediening en het materiaal van het rolluik, bepaalt ook de montage hoe veel een rolluik kost. Zo is bijvoorbeeld monteren tussen een muur ingewikkelder. Daardoor kan het voorkomen dat hiervoor meer montagekosten berekend worden.

Rolluiken bij rieten dak

Prijzen vergelijken en offertes aanvragen

Benieuwd naar de prijs van een rolluik van Degalux? Door je rolluik samen te stellen in onze configurator krijg jij meteen een goed beeld van de offertewaarde van de rolluiken. De offertewaarde in deze configurator is de prijs van het rolluik zonder de montagekosten. Deze worden op een later moment ingeschat door onze dealer die het rolluik bij jou komt inmeten en monteren.

Ga je prijzen vergelijken? Niet alle rolluiken zijn van dezelfde kwaliteit. Zorg dat de kwaliteit van de rolluiken die je vergelijkt overeen komen. Dit zorgt ervoor dat jij een eerlijk beeld krijgt van de prijsverschillen. Degalux rolluiken worden gefabriceerd in onze eigen fabriek in Barneveld en zijn van top kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Gratis brochure
Degalux-brochure-download

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak