Rolluik kosten inclusief montage

Hoeveel geld investeert u voor een kwalitatief rolluik?

DSC_6189-623x437

Bent u op zoek naar rolluiken met een scherpe prijs?

 

Wilt u de temperatuur in uw woning lager houden én de kamer volledig verduisteren? Dan zijn rolluiken perfect!

Rolluiken verduisteren 100%. Daardoor heeft u ‘s ochtends geen last van licht als de zon al vroeg schijnt. Ook blijft de kamer koeler. Daarnaast zijn de rolluiken ook inbraakwerend.

DSC_6246-623x437

Kosten van rolluiken

Rolluiken van Degalux zijn kwalitatief goed. Wij maken de rolluiken in onze fabriek in Barneveld.

Bent u op zoek naar prijs van rolluiken? Dit hangt af van uw wensen. We lichten per onderdeel toe wat de prijs van uw rolluik beïnvloedt zodat u een inschatting heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Dan kunt u terecht bij een van onze dealers.

2-Jul-20-2022-06-10-47-06-AM

Opbrengsten van rolluiken

Vaak wordt er voor rolluiken gekozen omdat deze de kamer volledig verduisteren of om de privacy te bevorderen. Maar rolluiken isoleren ook. Rolluiken bieden isolatie tegen geluid, warmte en kou. Daarnaast hebben de rolluiken van Degalux een aantal voordelen ten opzichte van reguliere rolluiken. 
Degalux-zonwering-en-rolluiken-20-477x370-1

Opbrengsten van rolluiken

De prijs van een rolluik wordt bepaald door verschillende factoren. Ten eerste het formaat. Hoe groter het rolluik, hoe hoger de prijs. Ook de bediening van het rolluik heeft invloed op de prijs. Uiteraard is elektrische bediening duurder dan een handmatig bediend rolluik. Als laatste heeft ook het materiaal invloed op de prijs van het rolluik.

Prijzen vergelijken?
Gaat u de prijzen van verschillende rolluiken vergelijken? Zorg dan dat de kwaliteit van de rolluiken overeen komen. Dit zorgt ervoor dat u een eerlijk beeld krijgt van de prijsverschillen.

Goedkope rolluiken met elektrische bediening op maat gemaakt (2)

Kosten van rolluiken op zonne-energie

Degalux heeft rolluiken met een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu van het rolluik op en kunt u de rolluiken elektrisch bedienen. Voor het rolluik op zonne-energie heeft u de Solar motor nodig. De Solar motor is een unieke motor van Degalux.

Duurzame rolluiken
Rolluiken op zonne-energie zijn duurzaam want deze werken energieneutraal. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Daarnaast zijn de rolluiken ook eenvoudiger te monteren voor een dealer. Dit komt omdat er geen bedrading naar binnen hoeft. Hierdoor is in de muur boren overbodig. Dit kan een erg belangrijk voordeel zijn als u bijvoorbeeld een gestucte muur heeft.

Kosten rolluiken bij montage

Naast het formaat, de bediening en het materiaal van het rolluik, bepaalt ook de montage hoe veel een rolluik kost. Zo is bijvoorbeeld monteren tussen een muur ingewikkelder. Daardoor kan een dealer hiervoor meer montagekosten berekenen.

Offerte op maat

Om een goed beeld te krijg van de kosten van rolluiken inclusief montage raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Dit formulier sturen wij naar de dichtstbijzijnde dealer. Hij neemt dan contact met u op om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kan hij een vrijblijvende offerte sturen. Zo weet u precies hoe veel de rolluiken in uw situatie kosten.

Gratis brochure

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Meer dan 10.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles op je gemak