Rolluik op zonne-energie met montage

Direct een offerte aanvragen?

Bent u op zoek naar rolluiken op zonne-energie? Dan zit u bij Degalux goed. Degalux produceert rolluiken op zonne-energie. Deze rolluiken zijn duurzaam en werken dankzij een zonnepaneel aan de voorkant. We leggen stap voor stap uit wat de verschillen zijn tussen rolluiken op zonne-energie en reguliere rolluiken. Advies op maat? Dan kunt u terecht bij een van onze dealers.

Duurzame rolluiken op zonne-energie

De rolluiken op zonne-energie van Degalux bieden zonwering en isolatie voor uw woning. Daarnaast verduisteren de rolluiken op zonne-energie uw kamer volledig. De rolluiken hebben dezelfde voordelen als reguliere rolluiken. Zo zijn bijvoorbeeld alle rolluiken standaard inbraakwerend dankzij anti optilveren. Daarnaast hebben rolluiken op zonne-energie nog een aantal extra voordelen.

Rolluik Op Zonne Energie

Ik wil meer weten over rolluiken met zonne-paneel:

Algemeen
Kleuren en maten
Zonnepaneel
Extra voordelen

Meerprijs rolluik met zonnepaneel laten monteren

Rolluiken met zonnepaneel zijn duurder dan reguliere rolluiken. Een rolluik op zonne-energie heeft dan ook vele voordelen. Een rolluik op zonne-energie heeft een meerprijs van ongeveer €90. Daarentegen is de duur voor de montage korter. Overleg met de dealer voor een offerte op maat.

Screen zonwering

Welke kleur omkasting wil je graag?

Jouw keuze:

Welke kleur doek wil je?

Jouw keuze:

Offerte voor Solar rolluik

Rolluik solar

  • Isolatie tegen warmte en kou
  • Duurzaam dankzij zonnepaneel
  • Standaard inbraakwerend
  • 100% verduisterend

Heeft u interesse in een van onze producten?

Mederwerker Degalux: frits

Daan

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218