Uitvalscherm

Ons uitvalscherm geeft je niet alleen een royale schaduw in huis; het is ook nog eens een markante verschijning boven je raam. Ga je voor elektrisch of bedien je dat fraaie scherm liever met de hand? 

Binnen 24 uur in je mailbox! 

Zonwering met uitvalschermen

Degalux biedt natuurlijk alleen hoge kwaliteit zonwering. Maar omdat de ene zonwering de andere niet is, zoek je misschien naar wat karakter aan je gevel.  Een uitvalscherm geeft je schaduw en koelte in huis, en is daarbij ook een vlotte versiering aan je muur. 

Uitvalscherm project
Stijl en kwaliteit

Uitvalscherm kopen

Een uitvalscherm geeft net even een ander accent dan een 'gewoon' zonnescherm. Je kiest voor een klassieke manier van zonwering, die ook nog voldoende ruimte laat om naar buiten te kijken. Je leest het al in de naam: een uitvalscherm 'valt' in twee armen naar beneden en schuift je scherm schuin voor de bovenkant van het raam. 

Zonwering met afstandsbediening
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Elektrisch uitvalscherm voor huurhuizen

Ook huurhuizen hebben vaak een bepaalde standaard waaraan men zich moet houden. Qua zonwering gaat het dan met name om het type scherm dat gebruikt wordt. Vaak kiezen verhuurders voor uitvalschermen, omdat die nu eenmaal een bepaalde charme aan een gebouw geven. Daarom worden ze vaak voorgeschreven of geadviseerd bij huurhuizen.  

Uitvalscherm op maat
Luxe uitstraling

Bediening elektrisch uitvalscherm

Net als bij onze andere zonweringsopties is er veel mogelijk bij een uitvalscherm van Degalux. Ga je voor handbediening of kies je voor een elektrisch uitvalscherm? En wat als we je ook nog vertellen dat je je scherm gewoon met je smartphone kunt bedienen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kies het uitvalscherm dat bij je past. 

Uitvalscherm voorzijde
Behoud van kwaliteit

Uitvalscherm laten monteren

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan, maar is het niet fijn om de montage aan een professional over te laten? Ook bij jou in de buurt hebben we een breed netwerk van dealers. Vind jouw zonweringsspecialist en geniet van je nieuwe uitvalscherm. 

Als je bij ons een offerte aanvraagt, neemt een dealer in de buurt contact op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken.

Uitvalscherm bij raam
Volledig naar wens aan te passen

Uitvalscherm voor VVE

Uitvalschermen worden vaak voorgeschreven door verenigingen van eigenaren (VVE's). Dat zit 'm met name in het feit dat het pand er een zekere uitstraling mee krijgt. Maar dat is absoluut geen zwaktebod; de beheersing van het binnenklimaat is optimaal met een uitvalscherm. 

Gratis brochure
Vraag gratis de Degalux brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak