Home
Screens
Ritsscreen

Ritsscreens

Het verschil tussen een standaardscreen en een ritsscreen is dat bij een ritsscreen het screendoek is verbonden aan de zijgeleider. Dit heeft niet alleen een strakke uitraling, maar zorgt er ook voor dat er geen licht langs het doek naar binnen schijnt en dat je je bij veel wind geen zorgen hoeft te maken.

Net als bij standaardscreens kijken voorbijgangers niet van buiten naar binnen, maar kun je wel van binnen naar buiten kijken. Ritsscreens worden altijd elektrisch bediend en zijn niet handbediend verkrijgbaar. Binnen de elektrische bediening heb je keuze uit een motor van Degalux, de solarmotor op zonne-energie of een motor van Somfy.

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten

Elektrische ritsscreen van Degalux

De ritsscreens van Degalux zijn altijd elektrisch te gebruiken. Onze ritsscreen zonwering is daarnaast zowel op zonne-energie als met een normale aansluiting te koop.

Elektrische screens en elektrische ritsscreens van Degalux
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Ritsscreens op zonne-energie

Uniek bij Degalux: solar ritsscreens met onze betaalbare motor op zonne-energie.  Met een afstandsbediening open en sluit je de screens eenvoudig.

Dankzij het zonnepaneel aan de voorzijde wordt bij daglicht de accu van de ritsscreen opgeladen. Een volle accu kan tot wel honderd bewegingen maken. Zo werkt de ritsscreen precies zoals andere elektrische screens maar dan volledig draadloos en zonder energie te verbruiken. Dat is dus extra duurzaam.

Bovendien zijn ritsscreens op zonne-energie een veiliger doordat deze ook te bedienen zijn bij brand.

Screens van slijtvast materiaal
100% maatwerk

Laat je ritsscreens monteren

Profiteer van stijlvolle ritsscreens en vakkundige montage en kom in contact met een van onze dealers. We werken intensief samen met zonwering specialisten bij jou in de buurt, waardoor je verzekerd bent van professionele en nauwkeurige montage. De montage van je ritsscreen was nog nooit zo eenvoudig!

Stel online zelf vast je ideale ritsscreen samen.

Ritsscreen samenstellen
Stel jouw knikarmscherm zelf samen
Ga voor duurzaam

Ritsscreen buitenzonwering

Zowel standaard screens als ritsscreens bieden stijlvolle zonwering die het zonlicht buitenshuis houdt. Met ritsscreens en standaard screens reguleer je zelf het daglicht. Een ritsscreen verduisterend laten werken? Dat kan dus zeker.

Het resultaat bij onze klanten

Screens voor je serre
Screens met rieten dak
Elektrisch knikarmscherm
Screens van Degalux

Veelgestelde vragen

Gratis brochure
Vraag gratis de Degalux brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak