Knikarmscherm

Een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, biedt schaduw in je tuin. Met een breedte tot wel 550 centimeter profiteer je optimaal van de ruimte in je tuin. Ook zorgt een knikarmscherm dat je woning minder snel opwarmt. Zo profiteer je zowel binnen als buiten van je uitschuifbare knikarmscherm.

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten

Knikarmschermen van Degalux

Een knikarmscherm op maat beschermt optimaal tegen oververhitting, doordat het de warmte van de zon al tegenhoudt voordat de stralen het glas raken. Je huis blijft dus lekker koel, zonder verlies van daglicht in huis.

Afstandsbediening zonwering Degalux
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Knikarmscherm elektrisch of handbediend?

De knikarmscherm bediening van onze knikarmschermen kan zowel elektrisch, elektrisch met een app op je smartphone en met een wandschakelaar. Elk type knikarmscherm bediening heeft weer een andere motor nodig. Er zijn zowel Degalux motoren als Somfy motoren voor onze knikarmschermen. Zo kun je je knikarmscherm elektrisch maken zoals jij het wilt.

Zonwering voor je balkon
Volledig naar wens aan te passen

Knikarmscherm op maat

Alle knikarmscherm worden op maat gemaakt in onze fabriek. De breedte wordt op de millimeter nauwkeurig naar wens gemaakt. Bij een breedte tot 350 centimeter is er altijd een uitval van 250 centimeter. Bij een breedte groter dan 350 centimeter is er altijd een uitval van 300 centimeter.

De dealer die het knikarmscherm voor je monteert, komt bij je langs om het knikarmscherm op maat in te meten.

 
Gestreept doek van Degalux
Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Knikarmscherm kleuren

De kast van het knikarmscherm is beschikbaar in antraciet en crème-wit. Het doek van het knikarmscherm is verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren. Denk je bijvoorbeeld aan een knikarmscherm zwart, een knikarmscherm groen wit, of een volledige knikarmscherm in antraciet, niks is te gek. Wij helpen graag met het aantonen van de mogelijkheden en het maken van de juiste keuze.

Terrasscherm-4-540x280
Luxe uitstraling

Doek knikarmscherm

Waar in de markt gestikte doeken de norm zijn, maakt Degalux gebruik van verlijmde doeken. Dit heeft niet alleen een strakkere uitstraling doordat het doek strakker hangt, maar voorkomt ook verdikking bij het oprollen. Hierdoor is er minder sprake van doekwafeling.

Bij bredere knikarmschermen zorgt doekrolondersteuning ervoor dat je knikarmscherm niet gaat hangen. Dit is niet alleen mooier maar ook beter voor je scherm. 

Als extra optie bij de draadloos bediende knikarmscherm is er doekrekcorrectie. Dankzij doekrekcorrectie sluit de kast van het scherm altijd perfect doordat het doek continu strak wordt getrokken.

 

Knikarmscherm van Degalux voor je terras
Slimme technologie

Hoeveel wind kan een knikarmscherm hebben?

Een knikarmscherm is niet altijd volledig windvast. Windbeveiliging in de vorm van een windsensor kan wel op het knikarmscherm worden geplaatst. Als deze sensor hard heen en weer gaat, wordt het knikarmscherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je beschadigingen én hoef je geen rekening te houden met de weersomstandigheden als je weg gaat. De windbeveiliging kan alleen in combinatie met een radiomotor en heeft een meerprijs. De meerprijs voor windbeveiliging op je knikarmscherm kun je navragen bij je dealer.

Knikarmscherm met gestreept doek
Behoud van kwaliteit

Het knikarmscherm van Degalux

Degalux levert standaard een doekschaal bij de terrasschermen. Hierdoor is de doekbuis niet zichtbaar en is de afwerking strakker.

Als laatste is de cassette van de terrasschermen bij Degalux altijd gesloten. Met een gesloten cassette kunnen vuil en vocht niet bij je knikarmscherm komen. Ook kunnen vogels en andere dieren niet nestelen in je cassette. Dit voorkomt beschadigingen. De cassette is compact, wat mooier oogt als je terrasscherm is ingetrokken.

Veelgestelde vragen

Gratis brochure
Vraag gratis de Degalux brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak