Zonnescherm en rolluiken
Home
Buitenzonwering

Meer comfort met buitenzonwering

Stel in 3 minuten eenvoudig jouw ideale zonwering samen
DSC_6189-623x437

Zonwering buiten: screens, rolluiken en zonneschermen.

Zonwering biedt comfort en een aangename verkoeling bij zonnig weer, maar rolluiken en screens kunnen ook zorgen voor meer comfort tijdens de koude dagen. Zorg dat je zonwering elektrisch of handmatig te bedienen is en geef jezelf het ultieme comfort. 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We adviseren je graag. Al meer dan 50 jaar produceren wij zonwering en screens voor buiten in onze fabriek in Barneveld.

Onze producten

Kies de optimale buitenzonwering voor jouw woning

Buitenzonwering bestellen doe je bij de zonwering fabriek (8)

Screens buitenzonwering

Screens zijn stijlvolle zonwering die het zonlicht buitenshuis houden. Met screens kun je wel van binnen naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. Daardoor bieden screens niet alleen zonwering maar ook privacy.

Naast standaard screens zijn er ook ritsscreens. Ritsscreens zijn aan de zijkant verbonden aan de zijgeleider. Daardoor zijn het windvaste screens en klapperen deze niet.

Bovendien zijn er ook screens op zonne-energie. Deze screens werken dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde en zijn volledig duurzaam!
 
Degalux-zonwering-en-rolluiken-20-477x370-1

Rolluiken als zonwering

Verduisterende screens bestaan niet. Screens verduisteren niet 100%. Wil je zonwering die wel volledig verduisterd? Kies dan voor rolluiken.

Rolluiken houden de kamer volledig donker en zijn daardoor het meest effectief. Bovendien bieden rolluiken ook isolatie tegen warmte, geluid en kou.

De rolluiken van Degalux zijn standaard inbraakwerend, zijn stijlvol door de kleinste rolluikkast van Nederland en zijn bovendien ook op zonne-energie verkrijgbaar.

Elektrische screens en elketrische ritsscreens tegen scherpe prijzen bij de zonwering fabriek (2)

Zonwering kopen inclusief montage

Wanneer je bij Degalux zonwering koopt is dit altijd inclusief montage. Of het nu een rolluik monteren, screens monteren of zonnescherm inclusief montage is, één van onze dealers komt bij jou thuis de zonwering inmeten en zorgt er ook weer voor dat de zonwering gemonteerd wordt. In de tussentijd zijn wij in onze fabriek aan de slag gegaan met het op maat maken van jouw zonwering.

Gratis brochure
Degalux brochure

Inspiratie opdoen?

Wil je inspiratie opdoen met de talloze voorbeelden van zonwering uit onze brochure? Vraag ‘m dan snel aan!