Buitenzonwering

Zonwering biedt comfort en een aangename verkoeling bij zonnig weer. Degalux heeft een groot assortiment aan zonneschermen en screens. Al onze producten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt en zijn uiterst effectief. Kies het product dat past bij uw situatie. Profiteren van persoonlijk advies? Kom in contact met een van onze dealers.

DSC_6189-623x437

Zonwering uit de Degalux fabriek

Al onze producten worden gemaakt in onze fabriek in Barneveld. Doordat we alles in eigen hand hebben kunnen we onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Daarmee laten wij zien dat goede zonwering niet duur hoeft te zijn. Bekijk hieronder onze producten waarmee je verzekerd bent van comfort.

Elektrische screens en elketrische ritsscreens tegen scherpe prijzen bij de zonwering fabriek (2)

Zonwering kopen

Wilt u zonwering kopen? Dat kan bij een van onze dealers. Zij komen de zonwering voor u inmeten. Ondertussen gaan wij aan de slag met het op maat maken van uw zonwering. Zo kunt u optimaal genieten van het zonnige weer in Nederland. Bekijk onze screens, ritsscreen, terrasschermen, uitvalschermen of rolluiken en vraag direct een offerte aan.

Buitenzonwering bestellen doe je bij de zonwering fabriek (8)

Screens buitenzonwering

Screens zijn stijlvolle zonwering die het zonlicht buitenshuis houden. Met screens kunt u wel van binnen naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. Daardoor bieden screens niet alleen zonwering maar ook privacy.

Naast screens zijn er ook ritsscreens. Ritsscreens zijn aan de zijkant verbonden aan de zijgeleider. Daardoor zijn het windvaste screens en klapperen deze niet.

Bovendien zijn er ook screens op zonne-energie. Deze screens werken dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde en zijn volledig duurzaam!
 
Degalux-zonwering-en-rolluiken-20-477x370-1

Rolluiken als zonwering

Verduisterende screens bestaan niet. Screens verduisteren niet 100%. Wilt u zonwering die wel volledig verduisterd? Kies dan voor rolluiken.

Rolluiken houden de kamer volledig donker en zijn daardoor het meest effectief. Bovendien bieden rolluiken ook isolatie tegen warmte, geluid en kou.

De rolluiken van Degalux zijn standaard inbraakwerend, zijn stijlvol door de kleinste rolluikkast van Nederland en zijn bovendien ook op zonne-energie verkrijgbaar.

Goedkope rolluiken met elektrische bediening op maat gemaakt (2)

Kosten van rolluiken op zonne-energie

Degalux heeft rolluiken met een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu van het rolluik op en kunt u de rolluiken elektrisch bedienen. Voor het rolluik op zonne-energie heeft u de Solar motor nodig. De Solar motor is een unieke motor van Degalux.

Duurzame rolluiken
Rolluiken op zonne-energie zijn duurzaam want deze werken energieneutraal. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Daarnaast zijn de rolluiken ook eenvoudiger te monteren voor een dealer. Dit komt omdat er geen bedrading naar binnen hoeft. Hierdoor is in de muur boren overbodig. Dit kan een erg belangrijk voordeel zijn als u bijvoorbeeld een gestucte muur heeft.

Kosten rolluiken bij montage

Naast het formaat, de bediening en het materiaal van het rolluik, bepaalt ook de montage hoe veel een rolluik kost. Zo is bijvoorbeeld monteren tussen een muur ingewikkelder. Daardoor kan een dealer hiervoor meer montagekosten berekenen.

Offerte op maat

Om een goed beeld te krijg van de kosten van rolluiken inclusief montage raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Dit formulier sturen wij naar de dichtstbijzijnde dealer. Hij neemt dan contact met u op om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kan hij een vrijblijvende offerte sturen. Zo weet u precies hoe veel de rolluiken in uw situatie kosten.

Gratis brochure

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Meer dan 10.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles op je gemak