Zonnescherm
Home
Zonneschermen
Zonnescherm inclusief montage

Zonnescherm inclusief montage

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten
Terrasscherm in achtertuin

Zonnescherm inclusief montage voor buiten

Nederland kent een lange voor- en nazomer. Hierdoor stijgt de behoefte aan koelte en schaduw rondom jouw huis. Een zonnescherm creëert schaduw op het terras en zorgt ook meteen voor een lagere temperatuur in huis. Zo kun jij de gehele lente- en zomer genieten van jouw buitenruimte.

De zonneschermen van Degalux, ook wel terrasschermen of knikarmschermen genoemd, worden altijd door en dealer ingemeten en gemonteerd. Zo word jij gedurende het gehele proces ontzorgd.

Stel je zonnescherm samen in 4 stappen

Zo werkt het

Stel je zonnescherm samen
Terrasscherm-3-540x280

Kenmerken van een zonnescherm

Een zonnescherm wordt ook wel terrasscherm of knikarmscherm genoemd. Alle zonneschermen van Degalux hebben verschillende kenmerken waardoor het zonnescherm perfect is voor jouw buitenruimte. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een gesloten casette tegen vocht en vuil
  • Een doekschaal voor een onzichtbare doekbuis
  • Verlijmde doeken die strak hangen
  • Gemak met montage door onze dealers
 

 

DSC_5857-1-540x280

Een elektrisch zonnescherm laten monteren

Een elektrisch zonnescherm biedt optimaal gemak, omdat je deze niet met de hand hoeft te bedienen. Je kunt jouw zonnescherm bedienen via een wandzender, handzender of aansluiten op jouw domotica dankzij de Somfy app.

Alle zonneschermen zijn in vele afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Zo past er altijd een zonnescherm bij jouw woning. Onze zonneschermen volgen niet alleen de trends betreft uitstraling, maar zijn ook wat techniek betreft helemaal up-to-date. Om optimaal gemak te bieden zijn alle zonneschermen inclusief montage naar wens elektrisch of met jouw smartphone te bedienen. Voor advies op maat is er altijd een specialist bij jou in de buurt. 

 
Gratis brochure

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina’s vol inspiratie
  • Meer dan 10.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles op je gemak