Verduisterende screens

Op zoek naar verduistering en denk je aan screens?

Screen in vier delen vanaf de binnenkant

Bestaan 100% verduisterende screens?

Om met de deur in huis te vallen - 100% verduisterende screens bestaan niet. Screens zijn bedoeld om het binnen koel te houden en om inkijk te belemmeren, terwijl jij zelf gewoon naar buiten kunt kijken. 

Ondanks dat screens de volledige inkijk naar binnen belemmeren, bieden ze dus geen 100% verduistering. Om de lichtinval naar binnen zo veel mogelijk te beperken met screens, kunt je het beste kiezen voor ritsscreens. Deze laten namelijk geen licht door aan de zijkanten.Buitenzonwering bestellen doe je bij de zonwering fabriek (5)

Niet volledig verduisterend, wel doorkijk naar buiten

Het grote voordeel van screens is dat deze de doorkijk naar buiten niet belemmeren. Hierdoor profiteer je van zonwering en privacy zonder dat je een opgesloten gevoel krijgt.

Toch op zoek naar 100% verduistering? Kies dan voor rolluiken

DSC_7479

100% verduisterend

Rolluiken verduisteren 100%. Doordat ze het zonlicht volledig tegenhouden blijft het in huis koel en volledig donker. Je kunt dan alleen naar buiten kijken als je ze gedeeltelijk open laat.

Een aanvullend voordeel van rolluiken ten opzichte van screens is dat rolluiken inbraakwerend zijn. Rolluiken van Degalux hebben standaard anti-optil veren. Hierdoor is het voor inbrekers bijna onmogelijk om de rolluiken van buiten op te tillen.

Gratis brochure

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak