Zonnescherm stof
Home
Zonneschermen
Kosten zonneschermen

Kosten zonnescherm

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten
Zonnescherm tuin

Zonnescherm met een scherpe prijs

Ben je op zoek naar een zonnescherm met een scherpe prijs? Wij produceren zonneschermen in onze eigen fabriek in Barneveld. Doordat we de product in eigen hand hebben kunnen we hoge kwaliteit garanderen. Zo werken we bijvoorbeeld alleen met de beste kwaliteit doeken en met uitstekende techniek.

Voor een zonnescherm inclusief montage kun je terecht bij een dealer bij jou in de buurt. Onze dealers zijn echte specialisten. Zij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Zo weet je precies wat het zonnescherm gaat kosten.

 

Screens in vier stappen

Zo werkt het

Stel je zonnescherm samen
Zonnescherm in tuin

Wat bepaalt de prijs van een zonnescherm?

De prijs van een zonnescherm wordt bepaalt door verschillende factoren. Ten eerste het formaat. Hoe groter het zonnescherm, hoe hoger de prijs.

Ook de bediening speelt een belangrijke rol bij de kosten. Uiteraard is elektrische bediening duurder dan handmatige bediening. Je hebt de keuze uit elektrische bediening met een wandzender, handzender of handzender in combinatie met aansluiting op domotica.

Verder is ook het materiaal een belangrijke factor. Wij werken uitsluitend met doeken van Swela. Dit zijn verlijmde doeken. Verlijmde doeken hebben geen verdikking bij het oprollen. Hierdoor blijft het doek langer mooi.

Prijzen vergelijken?
Als je prijzen gaat vergelijken van diverse partijen is het belangrijk om zonneschermen van dezelfde kwaliteit te vergelijken.

Begin met samenstellen
Stof van dichtbij

Kosten zonnescherm monteren

Naast het formaat, de bediening en het materiaal bepaalt de montage grotendeels hoeveel een zonnescherm kost. De kosten van de montage verschillen per plaatsing. Zo is montage tussen de muur ingewikkelder dan op de muur. Hierdoor verschillende montagekosten.Zonnescherm detail

Offerte op maat

Om een goed beeld te krijgen van de investering van een zonnescherm raden we aan om een offerte aan te vragen. De dichtstbijzijnde dealer neemt dan contact met je op voor een prijs op maat. Stel hier alvast online jouw ideale zonnescherm samen!

Stel je zonnescherm samen
Gratis brochure
Degalux-brochure-download

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak