Degalux
20 april 2023

Nieuwe identiteit Degalux

Degalux is al 50 jaar fabrikant van zonwering en rolluiken. Sinds 2019 staan wij – Niels en Willem-Jan – aan het roer en zijn we dagelijks bezig met het maken van, zoals wij dat noemen, zonwering zonder gouden randje. Kwalitatief goede zonwering voor een eerlijke prijs.

Maar afgelopen jaren hebben we ook veel anders gedaan. We investeerden in duurzaamheid en werken intensiever samen met onze dealers. Bij al deze nieuwe ontwikkelingen hoort ook een nieuwe identiteit. In de basis hetzelfde, maar wel met een frisse uitstraling.

Wij gaan voor groen in plaats van goud

Van zonwering zonder gouden randje gaan we naar zonwering met een ‘groen’ randje. Niet letterlijk natuurlijk, want dat past vast niet binnen ieders smaak.

Waarom? We maken een duurzame koersverandering. Daarvoor gaan we verder dan zonwering: we focussen ons op een klimaatneutrale toekomst. Bij die ambitie hoort ook een nieuwe huisstijl.

Onze rol van betekenis

We willen meer doen dan Nederland voorzien van kwalitatieve zonwering voor een eerlijke prijs. Ambitie is niet voor niks altijd al een belangrijke kernwaarde voor ons. We willen een rol van betekenis hebben.

Daarom voorzien we Nederland niet alleen van zonwering voor meer comfort, maar met als einddoel alle gebouwen energieneutraal te krijgen.

Daarbij spelen de ontwikkelingen rondom solar zonwering een belangrijke rol.

Waar we voor staan

Waar niks aan verandert, is waar we voor staan. We zijn ambitieus en kijken naar kansen. We schakelen snel, zijn doeners en echte teamplayers. Dat samenwerken doen we niet alleen met collega’s. Ook onze dealers zijn onderdeel van het team. We zijn toegankelijk, betrouwbaar en eerlijk.

Dat merken dealers ook. Iedereen is altijd welkom. We maken graag een praatje en gaan samen voor het beste resultaat.

Dus wil je meer weten of gewoon eens een kijkje nemen in onze fabriek? Je bent altijd welkom.

Dáár staat onze nieuwe huisstijl voor

Duurzaam. Energiek. Toegankelijk. Dat zijn onze belangrijkste waarden. Dat uit zich in onze werkwijze, maar natuurlijk ook in onze producten.

Zo is solar zonwering altijd al een belangrijke focus voor ons. Met solar zonwering werkt de zonwering op zonne-energie. Daardoor helpt de zonwering niet alleen bij energieneutraal wonen, maar is het product zelf ook volledig energieneutraal.

Daar mag je komend jaar dus nog meer focus van ons verwachten. Meer weten? Langskomen in de fabriek? Of samen een kopje koffie doen? Zoals we al zeiden, je bent altijd welkom.

Degalux_Logo_Payoff_RGB-1920x840

 

 
 
Dirk van Soest
Ik ben Dirk en ik werk bij Degalux als zonweringexpert. Met mijn jarenlange ervaring in de zonweringindustrie help ik jou graag op weg in onze blogs om meer te weten te komen over zonneschermen, rolluiken en screens.

Gerelateerde berichten