Degalux Rolluiken
20 april 2023

Waarom zijn rolluiken inbraakwerend?

Rolluiken zijn inbraakwerend. Dat komt door de veren die voor het rolluik gebruikt worden. Degalux maakt standaard gebruik van stugge veren. Daardoor zijn de rolluiken standaard inbraakwerend en hoef je hiervoor geen meerprijs te betalen. Weten hoe inbraakwerende rolluiken werken? Lees dan verder.

Stugge veren voor rolluiken

Degalux maakt standaard gebruik van anti optilveren. Dit zijn stugge veren. Dankzij stugge veren is het rolluik inbraakwerend. 

Als een rolluik volledig gesloten is, staat de stugge veer ‘op slot’. Deze blijft tegendruk geven en kan niet omhoog bewegen. Hierdoor is het onmogelijk om het rolluik op te tillen.

Dit maakt dat het inbrekers moeilijker wordt gemaakt en een rolluik dus bijdraagt aan de veiligheid van jouw woning.

Elektrische rolluiken
 

Let op, anti optilveren zijn alleen mogelijk bij elektrische bediening! Wil je dus dat het rolluik inbraakwerend is? Kies dan voor elektrische rolluiken.

Bovendien dragen elektrische rolluiken bij aan het comfort en kun je met één druk op de knop de rolluiken bediening.

Wist je dat je ook rolluiken op zonne-energie kunt bestellen? Hierbij profiteer je van dezelfde voordelen maar maak je een duurzame keuze.

 
Dirk van Soest
Mijn naam is Dirk en ik werk bij Degalux als zonweringexpert. Ik heb jarenlange ervaring in de zonweringindustrie en deel mijn expertise graag met anderen via de blog van Degalux. Ik help klanten bij het vinden van de beste oplossingen voor hun zonweringbehoeften en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de industrie.

Gerelateerde berichten