Zonwering voor zonweringspecialisten

Een fabrikant is meer dan een partij waarbij je zonwering inkoopt. Lees waarom wij een uitstekende samenwerking aan moeten gaan.

Samenwerken?

Nauwkeurige planning

Na het eerste warme weekend in het voor jaar komen de aanvragen binnen. Al snel wordt het druk, heb je te maken met wachtrijen voor klanten en krappe levertijden.

Om zo veel mogelijk klanten blij te maken met zonwering, is een nauwkeurige planning noodzakelijk. Hierdoor hoef je niet elke week de agenda om te gooien en weet je waar je aan toe bent. Fijn voor je zelf én voor de klant.

Degalux Dealers

Meer dan kwaliteit

Als professional in de zonweringbranche bestel je grote aantallen. Natuurlijk moet de zonwering van goede kwaliteit zijn, maar je bent ook op zoek een betrouwbare partner en eerlijke prijzen.

Wij verkopen zonwering zonder gouden randje. Wat we daarmee bedoelen? Kwalitatieve zonwering zonder duur imago. Je bent verzekerd van een goed product een goede prijs. Zo kan jij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan jouw klanten bieden.

Voordelen van Degalux

Samenwerken voor het beste resultaat Meer dan alleen producten inkopen

Uitstekende service Persoonlijk contact, goede producten, strakke levertijden en scherpe prijzen

Eerlijk en betrouwbaar Zodat je altijd weet waar je aan toe bent

Het totaalplaatje Niet alleen advies over zonwering, maar ook online

Betrouwbare samenwerking

We werken intensief samen met onze dealers. Dat brengt ons op belangrijke inzichten waardoor we samen voor het beste resultaat willen gaan. Daarbij zorgern we voor laagdrempelig en persoonlijk contact. Onze dealers moeten ons gemakkelijk kunnen bereiken, snel en vakkundig antwoord krijgen bij vragen en kunnen profiteren van onze flexibiliteit.

Zo onderscheiden we ons van andere dealers en zorgen we dat de zonweringspecialisten waarmee we samenwerken zo goed mogelijk kunnen presteren.

Degalux Zonwering en Rolluiken

Kennismaken?

Nog steeds enthousiast? Het lijkt ons leuk om in het echt kennis te maken. Als jij het formulier invult, bellen we terug om een afspraak te plannen. Zo leren we elkaar kennen en weten we of we of het klikt.

Alvast kennismaken met René

Om René kun je niet heen. Hij maakt met iedereen een praatje en stapt altijd met zijn goede been uit bed. Zeer betrokken bij zijn klanten en altijd onderweg. René is sinds 2020 accountmanager van Degalux.

Accountmanager Dealer worden Degalux

Nog meer lezen? Bekijk onze zonwering!

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218