Zonwering voor zonweringspecialisten

Ben jij zonweringspecialist?

Als zonweringspecialist heeft u te maken met een grote piek in het hoogseizoen. Na het eerste warme weekend in Nederland heeft u het druk. Er ontstaan lange wachtrijen. Hier komt een drukke en nauwkeurige planning bij kijken zodat u zo veel mogelijk klanten kunt helpen.

Degalux fabriek

Zonwering voor specialisten

Als professional in de zonweringbranche bestelt u grote aantallen. Natuurlijk bent u op zoek naar kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs die u scherp kunt inkopen. Degalux verkoopt zonwering zonder gouden randje. Daarmee bedoelen we zonwering die kwalitatief zeer goed is, maar zonder zeer luxe imago. Met onze zonwering zijn klanten verzekerd van een uitstekend product en een eerlijke prijs.

Nauwe samenwerking tussen specialist en fabrikant

Degalux heeft nauwe samenwerkingen met de dealers. We vinden het belangrijk dat er laagdrempelig en persoonlijk contact is. Als je een vraag hebt kun je ons snel bereiken. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Degalux Zonwering en Rolluiken

Dealer worden?

Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking? René of Johan bespreekt graag de mogelijkheden. Bevind u zich boven de A12? Dan neemt René contact met u op. Bevind u zich onder de A12? Johan reageert zo snel mogelijk op uw aanvraag.

Dit is René!

René is sinds januari 2020 accountmanager bij Degalux. Hij is altijd vrolijk, betrokken bij zijn klanten en altijd onderweg naar nieuwe klanten of onderweg naar huidige klanten. Kennis maken met René?

Accountmanager Dealer worden Degalux

Dit is Johan!

Johan is sinds januari 2021 accountmanager bij Degalux. Hij weet – naast zonwering – alles van social media. Het is enthousiast en laat huidige en toekomstige graag de fabriek van Degalux zien. Kennis maken met Johan?

Accountmanager Dealer worden Degalux

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218