Over Degalux

Een kijkje achter de (zonne)schermen

Kennismaken in Barneveld?

Op de foto: ons productieteam

De zon in een ander daglicht

We bevinden ons al meer dan vijftig (!) jaar in de wereld van zonneschermen, screens en rolluiken. Met onze eigen fabriek in Barneveld hebben we de productie, en dus kwaliteit, in eigen hand.

Daarbij vinden we drie punten belangrijk: betrouwbaarheid, eerlijkheid en een klimaatneutrale toekomst.

Degalux Zonwering en Rolluiken

Terug in de tijd

 • 2021

  We maken een duurzame koersverandering. Bij al die duurzame ontwikkelingen hoort een nieuwe huisstijl. Afgelopen december presenteerde we ons nieuwe logo:

 • 2019

  Degalux wordt overgenomen door Niels (links) en Willem-Jan (rechts). Sindsdien is er focus op kwaliteit, duurzaamheid en zijn er intensieve samenwerkingen met dealers.

 • 2010

  Onze fabriek verhuist naar de Harselaarseweg in Barneveld. Met de Nederlandse productie hebben we kwaliteit in eigen hand.

 • 1990

  We waren sponsor van het Nederlands voetbalelftal. Op de foto: Danny Blind met een zonnescherm van Degalux.

 • 1970

  Het jaar dat het allemaal begon. Vanaf het begin een bekende leverancier van zonwering. Op de foto onze oudste advertentie 😉

Tussen de kippen en eieren in Barneveld

Als bedrijf in het kippendorp van Nederland zijn we gek op de Veluwse nuchterheid en gebruiken we ons gezond verstand. Daar passen goede producten voor een scherpe prijs bij. Onze zonwering doet precies wat je er van verwacht: niets meer en niets minder.

Fabrikant zonwering Degalux

Een klimaatneutrale toekomst

Iedereen wordt vrolijk van de zon, toch? Met onze producten zijn we elke dag bezig om optimaal van de zon te kunnen genieten. Daar ligt onze passie en dat willen wij aan zoveel mogelijk mensen laten zien.

Maar we willen meer dan alleen voorzien van zonwering. Ons doel? Alle gebouwen en huizen in Nederland energieneutraal. Dat doen we door te focussen op zonwering op zonne-energie en te voldoen aan de hoogste milieu- en sociale normen.

Wie zijn wij?

Ons team in 4 woorden? Energiek. Toegankelijk. Eerlijk. Samenwerken.

We zijn echte doeners, werken graag samen en schakelen snel. Dat doen we met collega’s, maar ook met specialisten waarmee we samenwerken. Zo zetten we dat stapje extra voor elkaar, voor de klant en gaan we samen voor het beste resultaat.

In contact komen? We maken altijd graag een praatje!

Kom in contact

Een vraag over onze zonwering? Over onze dealers of gewoon een keer ons team spreken? Dat kan! We horen graag van u en nemen zo snel mogelijk contact op.

Of bekijk onze duurzame zonwering:

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Screens solar

Screen op zonne-energie

Rolluik

Rolluik

Rolluik solar

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218