Over ons

Een klein kijkje
achter de rolluiken

Degalux zit al meer dan veertig jaar in de wereld van zonwering en rolluiken. We produceren kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat kan omdat we alles in eigen hand hebben. Daardoor kunnen we voor ieder huis zonwering en rolluiken leveren!

Screen zonwering

Hoe zijn jullie ontstaan, Degalux?

 • 1970

  Degalux is al sinds 1970 een bekende leverancier van zonneschermen

 • 1990

  In 1990 was de bouwmarkt van Degalux sponsor van het Nederlands voetbal elftal

 • 2010

  De Degalux fabriek verhuist naar Barneveld

 • 2019

  Niels (links) en Willem-Jan (rechts) nemen Degalux over

Tussen de kippen en eieren in Barneveld

Degalux bevindt zich al meer dan veertig jaar in Barneveld, stad van de kippen en eieren. De Barneveldse nuchterheid is er bij Degalux ook: gewoon goede producten leveren voor een scherpe prijs. Daarbij hoort ook een goede service. Zo leveren wij snel aan onze dealers, hebben wij een eigen motorlijn om de prijs laag te houden en zijn wij flexibel. Degalux is laagdrempelig. Alle medewerkers helpen mee om Degalux te verbeteren en als u belt, kan het maar zo dat directeur Willem-Jan of Niels opneemt.

Het gezicht van Degalux

Het zonnetje in huis

Wie wordt er nou niet vrolijk van de zon? Met onze producten zijn wij elke dag bezig om optimaal van de zon te kunnen genieten. Dat vinden wij leuk en willen wij aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Daarom leveren wij zonwering voor ieder huis. Geen zonwering met een gouden randje, maar gewoon goed tegen een scherpe prijs. Prijs-kwaliteitverhouding staat bij ons voorop. En met de lange Nederlandse zomers kunt u extra lang genieten van uw zonnescherm.

Degalux Zonwering en Rolluiken

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218