Vacature productie

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Nu al overtuigd?

Hé winnaar,

Wil jij voor het beste resultaat gaan en aan de slag met de productie van 100+ screens en 100+ rolluiken per dag? Word specialist in onze productie. Welkom bij Degalux.

We kunnen nu een heel lijstje opsommen van allemaal eigenschappen die je moet bezitten, maar daar houden we niet zo van. Voor ons zijn twee dingen belangrijk: je hebt de juiste mentaliteit en je werkt nauwkeurig.

Wat we bedoelen met de juiste mentaliteit? Je hebt oog voor detail en gaat voor het beste resultaat. Met andere woorden, je bent niet bang om de leiding te pakken en de rest van het team op sleeptouw te nemen.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

7.30 – Je start op in de productie. Eerst een controle. Zijn alle bonnen er? Kloppen de ordernummers op de kratjes? Mooi. Dan kan jij de gezaagde onderdelen over de kratjes verdelen.

10.00 – Na de eerste uurtjes knallen heb jij een kopje koffie en wat lekkers zeker verdiend.

10.15 – Om er voor te zorgen dat jouw collega’s van de assemblage alles snel kunnen pakken, leg jij alle onderdelen klaar in de karren. Met de grote aantallen in de productie is dit een zeer belangrijke zaak. Gelukkig weet jij waar alles moet liggen en heb je dit snel gedaan.

12.30 – Voor je weer verder gaat, tijd voor een broodje. En daarnaast een fanatiek potje darten of tafeltennissen.

13.00 – Weer hoogtijd om te knallen. De nieuwe screendoeken zijn binnen. Dat moet natuurlijk ook bij de juiste onderdelen komen te liggen.

15.00 – Regelmatig komt er een spoedje tussendoor. Zo ook vandaag. Dankzij jouw flexibiliteit maken we de klant blij.

16.15 – Zo. Je hebt jezelf weer overtroffen. Ruimt de laatste spullen op en zorgt dat de productie weer schoon is voor morgen.

16.30 – Einde werkdag. Nog even langs collega’s die aan het eind van de dag nog een biertje of een colaatje drinken. Tot morgen!

We zijn niet kinderachtig, dit krijg je van ons:

  • Je werkt met specialisten aan hoge kwaliteit producten
  • Uiteraard een mooie beloning voor jouw werkzaamheden in de vorm van een prima salaris tussen de €2000 en 3000 afhankelijk van jouw ervaring.
  • Een fulltime functie voor bepaalde tijd die je (mits je een beetje je best doet) snel kunt omzetten naar een vast contract.
  • Vooruit, je krijgt ook wat vrije dagen. 25 om precies te zijn.
  • Ook krijg je een uitstekende reiskostenvergoeding en zullen we bijdragen aan jouw periode achter de geraniums. Oftewel, je pensioen.

Voor wat hoort wat, dit krijgen we van jou:

  • Een positieve instelling;
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
  • Je haalt het beste uit jezelf;
  • Je bent proactief en durft de leiding te nemen.

We zijn benieuwd naar jou!

Oké genoeg verteld over ons, nu zijn we benieuwd naar jou. Lijkt het jou leuk om (een deel van) ons team te ontmoeten? Plan een kennismakingsgesprek in en neem een kijkje in onze productie. Eerst meer weten? Stuur een appje en stel ons alle vragen die je hebt.

We spreken elkaar snel!

  • Niet verplicht, mag wel

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218