Zonwering inclusief montage

Zonwering laten monteren

Met zonwering inclusief montage bent u verzekerd van comfort. Wilt u A-kwaliteit zonwering voor een eerlijke prijs? Dan zit u bij Degalux goed. Wij produceren zonwering in onze eigen fabriek. Daardoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit producten. De montage gaat via een van onze gespecialiseerde dealers. Wij werken nauw samen om de beste resultaten te bereiken.

Voor de montage kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij een dealer bij u uit de buurt.

Terrasscherm Degalux zonwering inclusief montage

Welk type zonwering past bij u?

Terrasscherm

Met een terrasscherm geniet u van een aangename verkoeling in de tuin of op uw terras. Bovendien schijnt er ook geen zonlicht naar binnen. Profiteer van de hoogste kwaliteit verlijmde doeken en elektrische bediening voor optimaal gemak.

Screens

Met screens profiteert u van maximaal comfort. De screens houden het zonlicht buiten waardoor de temperatuur aangenaam blijft en u geen last heeft van schitteringen. Bovendien krijgt u geen opgesloten gevoel doordat u gewoon van binnen naar buiten kunt kijken. Ook op zonne-energie verkrijgbaar.

Rolluiken

Rolluiken verduisteren uw woning. Hierdoor blijft de temperatuur aanzienlijk lager. Ook zijn rolluiken inbraakwerend dankzij de anti optilveren en bieden deze ook isolatie tegen kou en geluid. Rolluiken zijn ook op zonne-energie verkrijgbaar.

Kosten van zonwering incl. montage

Wij bieden hoge kwaliteit zonwering aan voor een eerlijke prijs. Zonwering zonder gouden randje noemen we het. Gewoon goede zonwering. Doet alles wat je er van mag verwachten.

De kosten van de montage verschillen per klant. Dit komt omdat de ene locatie moeilijker te monteren is dan de andere locatie. Hetzelfde geldt voor het product.

Vrijblijvende offerte

Daarom kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze dealers. De dichtbijzijnde dealer maakt voor u een offerte op maat. Zo weet u precies wat de zonwering inclusief montage gaat kosten.

Zonwering laten monteren

Prijs op maat voor uw zonwering

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218