Screens op zonne-energie met montage

Bent u op zoek naar screens op zonne-energie? Dan zit u bij Degalux goed. Degalux produceert solar screens, screens die werken op zonne-energie. Deze screens zijn duurzaam en werken dankzij een zonnepaneel aan de voorkant. We leggen stap voor stap uit wat de verschillen zijn tussen screens op zonne-energie en reguliere screens. Advies op maat? Dan kunt u terecht bij een van onze dealers.

 

Duurzame screens op zonne-energie

De screens op zonne-energie van Degalux bieden zonwering voor uw woning. Ook zijn de duurzame screens – net als reguliere screens – te gebruiken als privacyscherm. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Daardoor heeft u geen opgesloten gevoel. Screens zijn perfect voor ramen waarbij er weinig weerstand is. Wilt u een steviger screen op zonne-energie dat niet gaat klapperen bij wind? Ga dan voor onze ritsscreens met zonnepaneel.

Screen zonwering op zonne-energie

Ik wil meer weten over solar screens:

Algemeen
Solar specificaties
Kleuren en maten
Zonnepaneel
Extra voordelen

Meerprijs screens met zonnepaneel laten monteren

Screens met zonnepaneel zijn duurder dan reguliere screens. Een screen op zonne-energie heeft dan ook vele voordelen. Een solar screen heeft een meerprijs van ongeveer €90. Daarentegen is de duur voor de montage korter. Overleg met de dealer voor een offerte op maat.

Screen zonwering Screen zonwering op zonne-energie

Welke kleur omkasting wil je graag?

Uw keuze:

Welke kleur doek wil je?

Uw keuze:

Offerte voor Solar screen

Screens solar

  • Biedt zonwering én privacy
  • Geeft geen opgesloten gevoel
  • Duurzaam dankzij zonnepaneel

Veelgestelde vragen over screens op zonne-energie:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218