Zonwering op zonne-energie

Buitenzonwering op zonne-energie

Zonwering biedt comfort en een aangename verkoeling bij zonnig weer. Degalux heeft een groot assortiment aan zonneschermen en screens. Al onze producten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt en zijn uiterst effectief. Degalux heeft een motor die werkt op zonne-energie. De Solar motor werkt in combinatie met screens en rolluiken. Zonwering op zonne-energie is de zonwering van de toekomst.

Screen zonwering/ zonwering op zonne-energie

Solar zonwering van Degalux

Degalux zonwering wordt gemaakt in onze fabriek in Barneveld. Doordat we alles in eigen hand hebben kunnen we onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Daarmee laten wij zien dat goede zonwering niet duur hoeft te zijn. Sinds 2020 heeft Degalux de Solar motor ontwikkeld. Dit is een motor die werkt dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde van de screen of rolluik. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen en werkt de zonwering energieneutraal. De zonwering op zonne-energie is beschikbaar bij onze dealers voor verassende prijzen.

Screen solar motor / zonwering op zonne-energie

Screens op zonne-energie

Screens bieden zonwering en belemmeren de inkijk naar binnen terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Hierdoor profiteert u van maximaal comfort zonder een opgesloten gevoel te krijgen.

Ritsscreens werken in theorie hetzelfde als screen. Echter, de zijkanten van het screendoek zijn verbonden aan de geleiders. Hierdoor heeft u geen last van lichtinval via de zijkant en is het doek windvast.

Alleen ritsscreens zijn verkrijgbaar met motor op zonne-energie.

Screen woning

Rolluiken op zonne-energie

Rolluiken bieden zonwering en isolatie. De rolluiken van Degalux hebben standaard anti-optilveren. Hierdoor zijn alle rolluiken inbraakwerend en is het bijna onmogelijk om de rolluiken vanaf buiten op te tillen.

Dankzij het zonnepaneel aan de voorzijde laadt de accu automatisch op bij daglicht. Bovendien hoeft er geen bedrading naar binnen. Hierdoor hoeft er niet naar binnen geboord te worden.

Rolluik zonwering, rolluiken voor dakkapel

Veelgestelde vragen

Bekijk al onze producten:

Rolluik solar

Screens solar

Screen op zonne-energie

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218