Zonnescherm inclusief montage

Degalux heeft verschillende zonneschermen. Zo zijn er terrasschermen en uitvalschermen. Terrasschermen creëren schaduw in uw tuin houden uw woning koeler. Uitvalschermen zorgen voor een koelere woning zonder dat u zich opgesloten hoeft te voelen. Een Degalux zonnescherm is inclusief montage. Een dealer bij u in de buurt komt het zonnescherm inmeten en monteren.

Zonnescherm inclusief montage voor buiten

Tegenwoordig kent Nederland een lange voor- en nazomer. Hierdoor stijgt de behoefte aan koelte en schaduw rondom uw huis. Een zonnescherm icreëert schaduw op uw terras. Ook zorgt een zonnescherm voor een lagere temperatuur in huis. Degalux heeft twee soorten zonneschermen inclusief montage: terrasschermen en uitvalschermen. Alle Degalux zonneschermen worden gemaakt in onze Nederlandse fabriek! Laat uw zonnescherm monteren door een van onze dealers. Als u een offerte aanvraagt, zorgen wij dat een dealer bij u uit de buurt contact opneemt.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Soorten zonneschermen

Terrasschermen worden ook wel knikarmschermen genoemd. Zowel terrasschermen als uitvalschermen inclusief montage zijn op maat verkrijgbaar bij onze dealers. De belangrijkste voor- en nadelen van de twee zonneschermen hebben we voor je op een rijtje gezet! Allebei de zonneschermen zijn inclusief montage. De prijzen voor uw zonnescherm inclusief montage kunt u opvragen bij de dealer.

Zonwering zonnescherm: terrasscherm

Handbediend

Elektrisch aangedreven

Perfect voor schaduw op terras

Maximale breedte

Zorgt voor lagere tempreratuur in huis

Biedt privacy

zonnescherm: terrasscherm zonwering
Terrasscherm

600 cm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm
Uitvalscherm

400 cm

Zonneschermen van Degalux laten monteren

Alle zonneschermen zijn in vele afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Zo past er altijd een zonnescherm bij uw woning. Onze zonneschermen volgen niet alleen de trends betreft uitstraling. Ook qua techniek is Degalux continu op zoek naar verbetering. Om optimaal gemak te bieden zijn alle zonneschermen inclusief montage naar wens elektrisch of met uw smartphone te bedienen. Voor advies op maat is er altijd een specialist bij u in de buurt. Vraag hier een offerte op maat aan bij een van onze dealers. Onze dealers komen uw zonnescherm monteren. Zo wordt u volledig ontzorgd.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Elektrisch zonnescherm inclusief montage

Een elektrisch zonnescherm biedt optimaal gemak. U kunt uw zonnescherm bedienen via een wandzender, handzender of aansluiten op uw domotica dankzij de Somfy app. U kunt uw elektrische zonnescherm laten monteren door een van onze dealers. Onze dealers kunnen u ook uitstekend adviseren en helpen om de keuze te maken die het beste aan uw wensen voldoet.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Degalux maakt het verschil

Gestikte doeken

In de markt zien wij uitsluitend doeken die aan elkaar gestikt zijn. De doeken van Degalux worden verlijmd. Hierdoor hangt het doek strakker en is er geen doekwafeling. Dit komt doordat er geen verdikking is bij het oprollen. Zo blijft uw doek langer mooi.

Gesloten casette

Daarnaast is de casette van Degalux altijd gesloten. Hierdoor kan er geen vocht en vuil bij uw doek. Ook kunnen dieren, zoals vogels, niet in de casette komen. Zo is de kans op beschadiging kleiner.

Doekschaal

De doekschaal van Degalux zorgt ervoor dat de doekbuis niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke en mooie afwerking.

Als laatste hebben de terrasschermen van Degalux nog voordelen als doekrolondersteuning en windbeveiliging.

Techniek en vormgeving

Niet alleen de techniek van Degalux is vooruitstrevend. Dankzij de verlijmde doeken, doekschaal en de compacte casetten zien de zonneschermen er ook stijlvol uit. Degalux kiest bewust voor een kleiner assortiment. Wij kijken naar de meest gewilde doeken in de markt en zorgen dat wij deze aanbieden. Hierdoor zijn de meeste doeken op voorraad en heeft u geen onnodige keuzestress.

Inclusief montage

De dealers van Degalux zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. U kunt bij de dealer terecht voor persoonlijk advies en een prijs inclusief montage.

Vraag direct een offerte voor een zonnescherm inclusief montage:

Veelgestelde vragen over zonneschermen inclusief montage:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218