Kosten van zonnescherm

Hoeveel geld investeert u voor een kwalitatief zonnescherm?

Zonnescherm met een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een zonnescherm met een scherpe prijs? Wij produceren zonneschermen in onze eigen fabriek in Barneveld. Doordat we de product in eigen hand hebben kunnen we hoge kwaliteit garanderen. Zo werken we bijvoorbeeld alleen met de beste kwaliteit doeken en met uitstekende techniek.

Voor een zonnescherm inclusief montage kunt u terecht bij een dealer bij u in de buurt. Onze dealers zijn echte specialisten. Zij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Zo weet u precies wat het zonnescherm gaat kosten.

Kosten zonnescherm

Voordelen van zonneschermen

Op maat gemaakt Minimaal 300 tot maximaal 600 cm

Hoogste kwaliteit doeken Verlijmde doeken en doelrolondersteuning

Extra opties voor meer comfort Windbeveiliging of bedienen per Somfy app

Strakke afwerking Doekschaal en een gesloten casette

Wat bepaalt de prijs van een zonnescherm?

De prijs van een zonnescherm wordt bepaalt door verschillende factoren. Ten eerste het formaat. Hoe groter het zonnescherm, hoe hoger de prijs.

Ook de bediening speelt een belangrijke rol bij de kosten. Uiteraard is elektrische bediening duurder dan handmatige bediening. U heeft de keuze uit elektrische bediening met een wandzender (goedkoopste), Solar, handzender of handzender in combinatie met aansluiting op domotica.

Verder is ook het materiaal een belangrijke factor. Wij werken uitsluitend met doeken van Swela. Dit zijn verlijmde doeken. Verlijmde doeken hebben geen verdikking bij het oprollen. Hierdoor blijft het doek langer mooi.

Prijzen vergelijken?

Als u prijzen gaat vergelijken van diverse partijen is het belangrijk om zonneschermen van dezelfde kwaliteit te vergelijken.

Kosten zonnescherm

Kosten zonnescherm monteren

Naast het formaat, de bediening en het materiaal bepaalt de montage grotendeels hoeveel een zonnescherm kost. De kosten van de montage verschillen per plaatsing. Zo is montage tussen de muur ingewikkelder dan op de muur. Hierdoor verschillende montagekosten.

Offerte op maat

Om een goed beeld te krijgen van de investering van een zonnescherm raden we aan om een offerte aan te vragen. De dichtstbijzijnde dealer neemt dan contact met u op voor een prijs op maat.

Welke kleur omkasting wil je graag?

Uw keuze:

Welke kleur doek wil je?

Uw keuze:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Terrasscherm

  • Comfortabele schaduw in uw tuin en op uw terras
  • Elektrisch bedienbaar
  • Standaard verlijmde doeken
  • Houdt warmte vast bij koele avonden
  • Tot een breedte van 6 meter

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218