Rolluiken Duurzaam Solar
20 april 2023

Rolluiken met een solar motor

De solar-motor van Degalux werkt op zonne-energie. Daardoor zijn de rolluiken energieneutraal, duurzaam én gemakkelijker te installeren. Zo bespaar jij tijd bij de klant en kun je meerwaarde bieden met het zonnepaneel dat zich op de boven- of voorkant van het rolluik bevindt. Meer weten? Kom direct in contact met een dealer voor een offerte op maat.

 

De solar-motor van Degalux is de nieuwste motor in ons assortiment. Deze heeft dezelfde kwaliteit als bij de standaard- en radiomotoren van Degalux. De solar-motor werkt met een zonnepaneel aan de boven- of voorzijde van het duurzame rolluik. Het zonnepaneel vangt daglicht op en zet dit om in energie. Deze energie wordt opgeslagen in de ingebouwde accu in de motor. Hierdoor werkt het rolluik op zonne-energie volledig energieneutraal.

Snellere montage dankzij rolluik met solar motor

Daarnaast heeft het rolluik op zonne-energie nog meer voordelen. Zo is de montage erg gemakkelijk. Doordat de motor niet meer hoeft te worden aangesloten aan het stroomnetwerk, is naar binnen boren niet meer nodig. Om het rolluik op zonne-energie te monteren, hoeven enkel de geleiders op de muur of het kozijn bevestigt te worden.

Veiligheid dankzij de rolluiken met solar motor

Als laatste bieden de rolluiken met solar-motor meer veiligheid dan rolluiken met een regulieren motor.

De rolluiken met duurzame motor laden op bij daglicht. Ook in de winter laad de accu automatisch op. De accu blijft opladen tot deze vol is. Een volle accu kan tot 100 keer op en neer bewegen. Bij een noodgeval of brand blijft het duurzame rolluik bedienbaar. Daardoor is het Degalux rolluik met solar-motor veiliger.

Wij voeren onze motorische rolluiken standaard uit met anti optilveren waardoor de rolluiken inbraakwerend en vertragend zijn. Naast de motor op zonne-energie zijn er nog meer voordelen van Degalux rolluiken.

Dirk van Soest
Mijn naam is Dirk en ik werk bij Degalux als zonweringexpert. Ik heb jarenlange ervaring in de zonweringindustrie en deel mijn expertise graag met anderen via de blog van Degalux. Ik help klanten bij het vinden van de beste oplossingen voor hun zonweringbehoeften en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de industrie.

Gerelateerde berichten