Degalux dealer worden

Meer dan een fabrikant

Degalux is dan wel fabrikant van zonwering en rolluiken maar voor onze dealers doen we meer dan dat. Naast dat wij alle producten voor de consument op maat maken en snelle levertijden hebben, kunnen we onze dealer ook helpen met het verkopen van de zonwering en rolluiken. Dat doen we omdat we onze dealers zien als partners. Wij werken samen met onze partners om gezamelijke doelen te bereiken.

Degalux Zonwering en Rolluiken

René, het gezicht van Degalux

Dit is René. Hij is accountmanager bij Degalux en komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd of een samenwerking iets voor u is? Neem contact op met René. René helpt onder andere zonweringspecialisten, dakkapelbouwers en kozijnspecialisten die zich boven de A12 bevinden.

Accountmanager Dealer worden Degalux

Deze voordelen hebben de dealers van Degalux

Goede leverancier Goede producten, scherpe prijzen en strakke levertijden.

Partnerschappen Wij vinden onze dealers belangrijk. Daarom gaan wij echte partnerschappen aan waarbij wij meer service bieden dan alleen snelle levering.

Persoonlijk Contact met onze dealers staat hoog in vaandel. Goed contact is daarbij de basis voor een goede samenwerking.

Ondersteuning Naast de standaard werkzaamheden van een zonwering fabrikant helpen wij ook met online- en verkoopondersteuning.

Fabrikant voor zonwering- specialisten

Als zonweringspecialist heeft u te maken met een grote piek in het hoogseizoen. Zodra het eerste warme weekend is geweest, is het druk. Daardoor heeft u te maken met wachtrijen voor uw klanten. Hier komt een drukke en nauwkeurig planning bij kijken want u wilt zo veel mogelijk klanten helpen.

U bent opzoek naar zonwering voor profesionals tegen scherpe prijzen die passen bij de hoge volumes die u besteld. Het is belangrijk dat de levertijden uiterst betrouwbaar zijn. Het kan niet zo zijn dat de wachttijden langer worden doordat de zonwering nog niet is geleverd. Ook het contact met ons, is voor u belangrijk. Er is sprake van een nauwe samenwerking waarbij laagdrempelig, persoonlijk en goed contact belangrijk zijn. We moeten op elkaar kunnen vertrouwen.

zonnescherm: terrasscherm zonwering tuin

Fabrikant voor dakkapel specialisten

Als professionele leverancier van dakapellen construeert en plaatst u dakapellen bij uw klanten. Dit is vakwerk. Om een totaalpakket aan uw klant te bieden, levert u ook de zonwering. Met deze service ontzorgt u de klanten en hoeven zij niet apart in contact te komen met een zonweringspecialist.

U bent op zoek naar zonwering die u gemakelijk extra kunt monteren. U focust zich niet direct op zonwering, dus het plaatsen van de rolluiken of screens moet niet ten koste gaan van de kwaliteit of snelheid van uw levering. Aan de andere kant is het ook vervelend als de zonwering al een maand binnen is, maar nog niet op het dakkapel geplaatst kan worden. Bestellen en kiezen op welke datum er wordt geleverd is daarvoor een passende oplossing.

Ondanks dat wij geen intensieve samenwerking hebben, is het fijn dat er bij veranderingen laagdrempelig, persoonlijk en snel contact is. Zo kunt u zich focussen op het vakmanschap.

Rolluik zonwering

Fabrikant voor kozijnspecialisten

Als professionele leverancier van kozijnen construeert en plaatst u kozijnen bij uw klanten. Dit is vakwerk. Als onderdeel van de kozijnen, levert u ook de zonwering. Met deze service ontzorgt u de klanten en hoeven zij niet apart in contact te komen met een zonweringspecialist.

U bent op zoek naar zonwering die u gemakelijk extra kunt monteren. U focust zich niet direct op zonwering, dus het plaatsen van de rolluiken of screens moet niet ten koste gaan van de kwaliteit of snelheid van uw levering. Aan de andere kant is het ook vervelend als de zonwering al een maand binnen is, maar nog niet op de kozijnen geplaatst kan worden. Bestellen en kiezen op welke datum er wordt geleverd is daarvoor een passende oplossing.

Ondanks dat wij geen intensieve samenwerking hebben, is het fijn dat er bij veranderingen laagdrempelig, persoonlijk en snel contact is. Zo kunt u zich focussen op het vakmanschap.

Screen zonwering Elektrische rolluiken

Fabrikant voor woonwinkels

Uw woonwinkel heeft een groot assortiment. Zonwering behoort daarbij niet tot een van de belangrijkste. Het is een product dat u erbij verkoopt om uw klanten een compleet assortiment aan te bieden. Ondanks dat de zonwering niet tot de meest verkochte producten behoort, is het wel belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn tegenover een eerlijke prijs.

Het is belangrijk dat het assortiment duidelijk is. De verkoopmedewerkers moeten geen cursus hoeven volgen om het product te kunnen begrijpen en er mee te werken. Daarom is het extra fijn dat Degalux een compact assortiment heeft met weinig variaties. Komt er dan toch een vraag waar niet direct antwoord op kan worden gegeven, dan is het fijn dat er laagdrempelig contact is. Zo is er snel een antwoord en kun jij je focussen op waar je écht goed in bent.

Screen zonwering

Fabrikant voor modulaire bouwers

U zorgt ervoor dat uw klanten in hun droomhuis kunnen wonen. Met minimale overlast en maximale flexibiliteit, snelheid en duurzaamheid worden de verschillende elementen van de woning in elkaar gebouwd.

Net zoals bij architecten en woonwinkels is zonwering voor u een bijproduct. Het is voor jullie belangrijk dat jullie er weinig omkijken naar hebben. Hierbij is bijvoorbeeld het afspreken van een specifieke leverdatum fijn. Zo is de zonwering op locatie wanneer jullie het nodig hebben. Maar ligt het niet onnodig lang op voorraad.

Zonwering screen

Kom in contact met Degalux

Heeft u interesse in een samenwerking? U kunt de mogelijkheden bespreken met René of Johan! Als u het contactformulier invult, neemt een van hen contact met u op.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218