Zonwering en rolluiken laten monteren in omgeving Venray

Dé specialist in zonwering en rolluiken uit de regio Venray die u volledig ontzorgd

Meer over:

Lucassen Zonwering

Lucassen Zonwering is een zonweringspecialist in Venray. Ze zijn gespecialiseerd in het monteren van zonwering en overkappingen. Ook bieden ze service en onderhoud. De zonwering kunt u in de showroom in Venray bekijken.

Marc Lucassen – de eigenaar van Lucassen Zonwering heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van zonwering. Hij verkoopt de zonwering van Degalux. Wij ervaren Marc als een professionele vakman die geïnteresseerd is in zijn klanten.

Zonneschermen uit Venray

Lucassen Zonwering is de dealer in omgeving Venray. Zij adviseren en monteren zonneschermen, screens en ritsscreens. Een zonnescherm wordt ook wel een knikarmscherm of terrasscherm genoemd. Lees hier meer over zonneschermen. Lucassen Zonwering komt uw zonnescherm graag bij u inmeten en monteren. Neem gerust contact op.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Rolluiken uit Venray

Rolluiken bieden niet alleen zonwering maar ook isolatie tegen warmte, kou en geluid. Daarnaast zijn de rolluiken ook standaard inbraakwerend. Lucassen Zonwering komt de rolluiken graag bij u inmeten. Ook zijn zij uitstekend in het geven van adviesen monteren zij de rolluiken vakkundig.

Rolluiken

Terrasschermen uit Venray

Met een terrasscherm kunt u optimaal genieten van de lange voor- en nazomers in Nederland. Terrasschermen creëren schaduw in uw tuin en op uw terras. Ook houden terrasschermen de temperatuur in uw huis lager doordat er geen direct zonlicht op uw woning staat.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Screens uit Venray

Screens zijn stijlvol, houden de temperatuur binnen lager en bieden privacy doordat deze de inkijk naar binnen belemmeren. De screens geven geen opgesloten gevoel doordat u wel van binnen naar buiten kunt kijken.

Screen zonwering

Ritsscreens uit Venray

Ritsscreen zijn vergelijkbaar met normale screens. Ritsscreen zijn, in tegenstelling tot normale screens met een rits verbonden aan zijgeleiders. Vandaar de naam ritsscreens. Doordat de screen is verbonden aan de zijgeleiders gaat deze niet klapperen bij wind. De besturen van ritsscreens is hetzelfde als bij de reguliere screens. Uw dealer uit Venray adviseert en monteert u graag.

Doorkijk screen zonwering windvast screen
Lucassen Zonwering

Kom in contact met de zonweringspecialist uit Venray

  • Loek Nelissenstraat 1,
    5807 GT Venray-Oostrum

  • 06 – 22 51 55 03

  • info@lucassenzonwering.nl

Bekijk alle producten van Degalux

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Ook dealer van Degalux worden?

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218