Zonwering en rolluiken laten monteren in omgeving Voorthuizen

Dé specialist in zonwering en rolluiken uit de regio Voorthuizen die u volledig ontzorgd

Meer over:

Giel Zonwering is een zonweringspecialist in Voorthuizen. Ze zijn gespecialiseerd in het monteren van zonwering en overkappingen. Ook bieden ze service en onderhoud. De zonwering kunt u in de showroom in Voorthuizen bekijken.

Giel – de eigenaar van Giel Zonwering verkoopt de zonwering van Degalux. Wij ervaren Giel als een professionele vakman die geïnteresseerd is in zijn klanten.

Zonneschermen uit Voorthuizen

Giel Zonwering is de dealer in omgeving Voorthuizen. Zij adviseren en monteren zonneschermen, screens en ritsscreens. Een zonnescherm wordt ook wel een knikarmscherm of terrasscherm genoemd. Lees hier meer over zonneschermen. Giel Zonwering komt uw zonnescherm graag bij u inmeten en monteren. Neem gerust contact op.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Rolluiken uit Voorthuizen

Rolluiken bieden niet alleen zonwering maar ook isolatie tegen warmte, kou en geluid. Daarnaast zijn de rolluiken ook standaard inbraakwerend. Giel Zonwering komt de rolluiken graag bij u inmeten. Ook zijn zij uitstekend in het geven van adviesen monteren zij de rolluiken vakkundig.

Rolluiken

Terrasschermen uit Voorthuizen

Met een terrasscherm kunt u optimaal genieten van de lange voor- en nazomers in Nederland. Terrasschermen creëren schaduw in uw tuin en op uw terras. Ook houden terrasschermen de temperatuur in uw huis lager doordat er geen direct zonlicht op uw woning staat.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Screens uit Voorthuizen

Screens zijn stijlvol, houden de temperatuur binnen lager en bieden privacy doordat deze de inkijk naar binnen belemmeren. De screens geven geen opgesloten gevoel doordat u wel van binnen naar buiten kunt kijken.

Screen zonwering

Ritsscreens uit Voorthuizen

Ritsscreen zijn vergelijkbaar met normale screens. Ritsscreen zijn, in tegenstelling tot normale screens met een rits verbonden aan zijgeleiders. Vandaar de naam ritsscreens. Doordat de screen is verbonden aan de zijgeleiders gaat deze niet klapperen bij wind. De besturen van ritsscreens is hetzelfde als bij de reguliere screens. Uw dealer uit Voorthuizen adviseert en monteert u graag.

Doorkijk screen zonwering windvast screen

Kom in contact met de zonweringspecialist uit Voorthuizen

Bekijk alle producten van Degalux

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Ook dealer van Degalux worden?

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218