Over

Bij Degalux vind je de meest trendy en innovatieve zonbescherming voor elk huis. En dat al 40 jaar. Kies uit terrasschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, ritsscreens en rolluiken. Handbediend, volledig elektrisch of ‘smart’. Al onze producten gaan extra lang mee, zijn scherp geprijsd en kunnen we snel via onze dealers leveren.

Daarom Degalux

Betrouwbare kwaliteit

Onze doeken zijn uitsluitend van betrouwbare fabrikanten, zoals het Duitse Swela. Door hightech verlijming rollen ze extra strakker op en gaan ze langer mee. Bovendien zijn ze kleurvast. Daarnaast zijn al onze producten compatibel met de slimme Somfy-bedieningen. Van motoren en bedieningen tot automatische besturingen voor jouw woning. Puur gemak.

 

Scherpe prijzen

We kopen materialen in grote hoeveelheden in en bouwen de zonweringen in onze eigen fabriek. Dat scheelt extra tussenpartijen en kilometers. En dus kosten. Daardoor kunnen we voordeliger leveren. Bij Degalux ben je zo zeker van de beste kwaliteit zonweringen voor een betaalbare prijs.

 

Trendy designs

Smaak en comfort zijn iets heel persoonlijks, maar ook afhankelijk van de tijd. Onze zonweringen volgen altijd de laatste trends qua design. Voor een eigentijdse uitstraling in de kleur die jij zoekt. Maar onze producten volgen ook de laatste trends qua techniek en functie. Samen met onze dealers onderzoeken we voortdurend wat nóg beter kan.

Jarenlange garantie

Onze zonweringen zijn van de beste kwaliteit. Maar zelfs dan is er altijd een kleine kans dat er toch iets kapot gaat. Wanneer het aan het product zelf ligt, heb je recht op 3 jaar fabrieksgarantie. Dat betekent dat we kosteloos nieuwe onderdelen leveren, zodat de dealer deze kan herstellen en vervangen.

 

Verkooppunten in de buurt

Voor Degalux-kwaliteit hoef je nooit ver te zoeken. Onze verkooppunten vind je door heel Nederland, zelfs ook online. Onze zonweringen van dichtbij bekijken of een advies krijgen op maat? Er is altijd een specialist bij jou in de buurt.

 

Voor elke situatie

In ons uitgebreide assortiment vind je producten in meerdere afmetingen en kleuren. Daarbij heb je een vrije keuze over hoe je jouw zonwering wilt bedienen: met de hand, elektrisch of via je smartphone. Net wat je wilt.