Kosten screens inclusief montage

Laat je ontzorgen door het opmeten en monteren uit handen te geven. 

Screen in vier delen vanaf de binnenkant

Ben je op zoek naar screens?

Wil je schitteringen van de zon voorkomen? De zon buiten houden maar wél naar buiten kunnen kijken? Dan zijn screens ideaal.

Screens bieden zonwering zonder een opgesloten gevoel te geven. Met screens kun je namelijk niet van buiten naar binnen kijken maar wel van binnen naar buiten. Ook voorkomen ritsscreens schitteringen op je tv of beeldscherm.

Buitenzonwering bestellen doe je bij de zonwering fabriek (5)

Kosten van screens

Screens van Degalux zijn kwalitatief zeer goed. Wij maken alle screens in onze fabriek in Barneveld.

Ben je op zoek naar prijzen voor screens? Deze hangen af van je wensen. We lichten per onderdeel toe wat de prijs van je screen beïnvloedt zodat je een goede inschatting hebt. Wil je een vrijblijvende offerte op maat? Stel dan zelf je screens samen.

Begin met samenstellen
DSC_7479

Opbrengsten van screens

Vaak wordt voor screens gekozen omdat deze inkijk naar binnen belemmeren. Met screens kijken voorbijgangers moeilijker naar binnen maar kun jezelf wel naar buiten blijven kijken. Ritsscreens zijn windvast en voorkomen schittering op je tv of beeldscherm. Dit komt doordat rittscreens de lichtinval naar binnen tegenhouden.

DSC_0289

Wat bepaalt de prijs van een screen?

De prijs van een screen wordt bepaald door verschillende factoren. Ten eerste het formaat. Hoe groter de screens, hoe hoger de prijs. Ook de bediening van de screen heeft invloed op de prijs. Uiteraard is elektrische bediening duurder dan een handmatig bediend screen. Als laatste heeft ook het doek invloed op de prijs van het screen.

image-row-item2

Ritsscreens kosten

Naast standaard screens zijn er ook ritsscreens. Bij een ritsscreens is het doek verbonden aan de zijgeleiders. Hierdoor komt er geen licht langs het doek en is er geen lichtinval in je woning. Hierdoor zijn de kosten van ritsscreens ten opzichte van standaard screens hoger. Ritsscreens zijn de meest populaire screens.

Kosten van screens op zonne-energie

Degalux heeft screens met een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu van de screens op en kun je ze screens elektrisch bedienen. Voor de screens op zonne-energie heb je een solarmotor nodig. 

Duurzame screens
Screens op zonne-energie zijn duurzaam want deze werken energieneutraal. Dit is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Daarnaast zijn de screens ook eenvoudiger te monteren voor een dealer. Dit komt omdat er geen bedrading naar binnen hoeft. Hierdoor is in de muur boren overbodig.

Kosten screens bij montage
Naast het formaat, de bediening en het doek van het screen, bepaalt ook de montage hoeveel een screen kost. Zo is bijvoorbeeld monteren tussen een muur iets ingewikkelder dan monteren op de muur. Hierdoor kan een dealer langer bezig zijn en meer montagekosten berekenen.

Gratis brochure
Vraag de gratis brochure aan

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak