Screen van dichtbij
Home
Screens
Kosten screens

Wat kosten screens inclusief montage?

Eenvoudig zelf samenstellen in 3 minuten
Screen op maat

Wat kosten screens?

Wil je schitteringen van de zon voorkomen? De zon buiten houden maar wél naar buiten kunnen kijken? Dan zijn screens ideaal.

Screens bieden zonwering zonder een opgesloten gevoel te geven. Met screens kun je namelijk niet van buiten naar binnen kijken maar wel van binnen naar buiten. Ook voorkomen ritsscreens schitteringen op je tv of beeldscherm.

Maar wat kosten screens voor buiten? De prijs van screens hangt af van je wensen. Zo is een standaard screen van 750x500 mm met handbediening vanaf 268 euro verkrijgbaar.

 

Bereken hier de kosten voor jouw screens

Kies het perfecte screen voor jouw huis

Screen
Ritssreen
Solar screen
Screens kopen in vier stappen

Zo werkt het

Stel je screen samen
Screens bungalow

Wat bepaalt hoe duur een screen is?

De prijs van een screen wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder:

  • De afmetingen van de screens
  • De plaatsing van het screen
  • Het type screen: standaard, ritsscreen of solar
  • Bediening: handmatig of elektrisch
  • Het type motor bij elektrische screens
Prijs screens berekenen
Screen beschikbaar in meerdere opties

Screens op maat bestellen

Vaak wordt voor screens gekozen omdat deze inkijk naar binnen belemmeren. Met screens kijken voorbijgangers moeilijker naar binnen, maar kun jezelf wel naar buiten blijven kijken. Ritsscreens zijn daarnaast ook nog windvast en voorkomen schittering op je tv of beeldscherm. Dit komt doordat rittscreens de lichtinval naar binnen tegenhouden.

Wil jij een screen kopen? In onze offerte-tool krijg jij meteen een beeld van de kosten van jouw (rits)screen. Zo weet je meteen waar jij aan toe bent.

Screens van binnen

Ritsscreens kosten

Een screen dat net iets meer tegenhoudt dan een standaard screen? Bij een ritsscreens is het doek verbonden aan de zijgeleiders. Hierdoor komt er geen licht langs het doek en is er geen lichtinval in je woning. Hierdoor zijn de kosten van ritsscreens ten opzichte van standaard screens hoger. Ritsscreens zijn de meest populaire screens, omdat ze ook nog eens windvast zijn. 

Solar screen

Kosten van screens op zonne-energie

Degalux heeft screens met een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu van de screens op en kun je ze screens elektrisch bedienen. Voor de screens op zonne-energie heb je een solarmotor nodig.

Duurzame screens

Screens op zonne-energie zijn duurzaam want deze werken energieneutraal. Dit is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Daarnaast zijn de screens ook eenvoudiger te monteren voor een dealer. Dit komt omdat er geen bedrading naar binnen hoeft. Hierdoor is in de muur boren overbodig.

Kosten screens bij montage

Naast het formaat, de bediening en het doek van het screen, bepaalt ook de montage hoeveel een screen kost. Zo is bijvoorbeeld monteren tussen een muur iets ingewikkelder dan monteren op de muur. Hierdoor kan een dealer langer bezig zijn en meer montagekosten berekenen.

Ga je prijzen vergelijken? Niet alle rolluiken zijn van dezelfde kwaliteit. Zorg dat de kwaliteit van de rolluiken die je vergelijkt overeen komen. Dit zorgt ervoor dat jij een eerlijk beeld krijgt van de prijsverschillen. Degalux rolluiken worden gefabriceerd in onze eigen fabriek in Barneveld en zijn van top kwaliteit.

Gratis brochure
Degalux-brochure-download

Vraag nu de gratis Degalux brochure aan!

Boordevol informatie over zonwering, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Vraag 'm gratis aan
  • Pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alles op je gemak