Screens

Bekijk de verschillen tussen screens, ritsscreens en uitvalschermen en ontdek welke oplossing het beste bij u past.

Screens zonwering

De screens van Degalux helpen om het binnen koel te houden. Ook belemmeren de screens de inkijk naar binnen, terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Naast standaard screens produceert Degalux ook ritsscreens. Ritsscreens, ook wel zipscreens genoemd, zitten vast aan de zijgeleiders. Het doek van de ritsscreen loopt met een rits door de geleider zodat deze op iedere hoogte windvast is. Dit biedt meer bedieningsgemak en comfort.

Uiteindelijk bieden screens en ritsscreen een oplossing voor hetzelfde probleem als uitvalschermen. Bekijk in onderstaande tabel de verschillen tussen screens, rits screens en uitvalschermen en kom erachter welke oplossing het beste bij u past.

Ritsscreens zonwering

Handbediend

Elektrisch aangedreven

Maximale breedte

Windvast

Isolerend

Privacy

Warmtewerend

Motor op zonne-energie

Vrije uitkijk

Kan met draairaam

Geen schuine zoninval

Screen

500 cm

Ritsscreen

500 cm

Uitvalscherm
Uitvalscherm

400 cm

Screens van Degalux

De screens van Degalux bieden niet alleen zonwering, maar kunnen ook gebruikt worden als privacyscherm. De doeken van de screens en ritsscreens hebben een zonfiltering van 85% en laten 1 tot 3% licht door. Screens kunnen handmatig of elektrisch met een wandschakelaar, afstandsbediening of met de app bestuurd worden. Bij ritsscreens is alleen elektrisch mogelijk. Ritsscreens kunnen ook slim ingericht worden. De screens gaan dan automatisch naar beneden en omhoog afhankelijk van de temperatuur en lichtinval. Ook solar screens vindt u in ons assortiment. Zo bent u altijd voorzien van een optimaal leefklimaat.

Screen zonwering

Veelgestelde vragen over screens

Bekijk onze producten:

Rolluik

Rolluik

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218