Goedkope screens

Uitstekende kwaliteit screens voor een eerlijke prijs

Van goedkoop, tot maximaal comfort en duurzaamheid.

Alle screens op maat gemaakt in onze Degalux fabriek

Gaat u voor goedkope screens?

Goedkope screens met een uitstekende kwaliteit? Dat kan bij Degalux. Wij maken alle screens, rolluiken en zonneschermen van top kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo maken wij zonwering betaalbaar voor heel Nederland. Alles produceren wij in onze fabriek in Barneveld. Zo houden we de kwaliteitscontrole in eigen hand.

Met screens heeft u de keuze uit standaards screens, ritsscreens en solar screens. Wilt u de meest voordelige optie? Ga dan voor het standaard screen. Daarmee profiteert u van zonwering voor een scherpe prijs. Op zoek naar meer comfort? Bekijk dan onze ritsscreens of solar screens.

Goedkope Screens

Screens vs.

Met een goedkoop screen profiteert u van een aangename temperatuur in huis doordat er geen direct zonlicht naar binnen schijnt. In tegenstelling tot rolluiken, blijft het wel licht in de kamer zodat u binnen niet in het donker zit.

U hoeft niet bang te zijn voor een opgesloten gevoel. Want met screens kunt u nog gewoon van binnen naar buiten kijken. Voorbijgangers kunnen daarentegen niet naar binnen kijken. Daardoor zijn screens ook fijn voor uw privacy.

Ga voor deze optie als u het liefst zo min mogelijk uitgeeft aan zonwering, maar wel wilt profiteren van de voordelen.

Ritsscreens

Op zoek naar meer comfort? Overweeg dan ritsscreens. Het verschil tussen screens en ritsscreens is dat ritsscreen aan de zijkant zijn verbonden aan de geleider. Hierdoor gaat het screen niet klapperen bij wind. Dit is de reden dat deze screens ook wel windvaste screens worden genoemd.

Verder voorkom je met ritsscreens ook schitteringen op het beeldscherm. Er kan geen lichtinval langs het screen naar binnen schijnen. Dit is extra comfort wat fijn is als u tv wilt kijken of thuis aan het werk bent.

Met ritsscreens kiest u voor optimaal gemak.

Solar screens voor de scherpste prijs

Wilt u de keuze maken voor duurzaamheid? Ga dan voor screens op zonne-energie. Dit zijn ritsscreens met een zonnepaneel aan de voorzijde, zoals op de foto te zien is. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op en werkt de screen volledig duurzaam.

Zo profiteert u van alle voordelen op duurzame wijze. Een solar screen is prijziger dan dan een standaard screen maar onze solar screens zijn wel aanzienlijk voordeliger dan andere.

Dit komt omdat onze screens op zonne-energie werken dankzij onze eigen Degalux motor. Deze heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope Screens

Screens met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Is goedkoop duurkoop? Bij Degalux niet. Het is onze missie om kwalitatieve zonwering voor iedereen in Nederland mogelijk te maken. De kwaliteit kunnen wij garanderen doordat wij alles in onze eigen fabriek maken.

Zo maken wij alleen gebruik van de beste materialen en specialisten voor onze productie. En dat doen we allemaal voor een eerlijke prijs zodat zonwering voor iedereen mogelijk is. Weten wat u kwijt bent voor screens aan uw huis? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Goedkope Screens

Voor welke screens gaat u?

Dit vroegen andere zich af:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218