Kosten screens inclusief montage

Hoeveel geld investeert u voor een kwalitatief screen?

Bent u op zoek naar screens?

Wilt u schitteringen van de zon voorkomen? De zon buiten houden maar wél naar buiten kunnen kijken? Dan zijn screens ideaal.

Screens bieden zonwering zonder een opgesloten gevoel te geven. Met screens kun je namelijk niet van buiten naar binnen kijken maar wel van binnen naar buiten. Ook voorkomen ritsscreens schitteringen op uw tv of beeldscherm.

Screen Kosten

Kosten van screens

Screens van Degalux zijn kwalitatief goed. Wij maken de screens in onze fabriek in Barneveld.

Bent u op zoek naar de prijs van screens? Deze hangt af van uw wensen. We lichten per onderdeel toe wat de prijs van uw screen beïnvloedt zodat u een inschatting heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Dan kunt u terecht bij een van onze dealers.

Opbrengsten van screens

Vaak wordt er voor screens gekozen omdat deze inkijk naar binnen belemmeren. Met screens kijken voorbijgangers moeilijker naar binnen maar kunt u wel naar buiten blijven kijken. Ritsscreens zijn windvast en voorkomen schitteringen op de tv of op uw beeldscherm. Dit komt doordat rittscreens de lichtinval naar binnen tegenhouden.

Wat bepaalt de prijs van een screen?

De prijs van een screen wordt bepaald door verschillende factoren. Ten eerste het formaat. Hoe groter de screens, hoe hoger de prijs. Ook de bediening van de screen heeft invloed op de prijs. Uiteraard is elektrische bediening duurder dan een handmatig bediend screen. Als laatste heeft ook het doek invloed op de prijs van het screen.

Screen Kosten

Ritsscreens kosten

Naast standaard screens zijn er ook ritsscreens. Bij een ritsscreens is het doek verbonden aan de zijgeleiders. Hierdoor komt er geen licht langs het doek en is er geen lichtinval in uw woning. Hierdoor zijn de kosten van ritsscreens ten opzichte van standaard screens hoger. Ritsscreens zijn de meest gekozen oplossing voor screens.

 

Kosten van screens op zonne-energie

Degalux heeft screens met een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu van de screens op en kunt u de screens elektrisch bedienen. Voor de screens op zonne-energie heeft u de Solar motor nodig. De Solar motor is een unieke motor van Degalux.

Duurzame screens

Screens op zonne-energie zijn duurzaam want deze werken energieneutraal. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Daarnaast zijn de screens ook eenvoudiger te monteren voor een dealer. Dit komt omdat er geen bedrading naar binnen hoeft. Hierdoor is in de muur boren overbodig. Dit kan een erg belangrijk voordeel zijn als u bijvoorbeeld een gestucte muur heeft.

Screen zonwering op zonne-energie

Kosten screens bij montage

Naast het formaat, de bediening en het doek van de screen, bepaalt ook de montage hoe veel een screen kost. Zo is bijvoorbeeld monteren tussen een muur ingewikkelder. Daardoor kan een dealer hiervoor meer montagekosten berekenen.

Offerte op maat

Om een goed beeld te krijg van de kosten van screens inclusief montage raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Dit formulier sturen wij naar de dichtstbijzijnde dealer. Hij neemt dan contact met u op om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kan hij een vrijblijvende offerte sturen. Zo weet u precies hoe veel de screens in uw situatie kosten.

Waarom kiezen voor Degalux?

Van offerte tot montage U wordt volledig ontzorgd door onze dealers

Stijlvol Moderne screens met kleine kast

Op maat gemaakt Kwaliteit, geproduceerd in Barneveld

Optimaal genieten Geniet van de zomer met de zonwering van Degalux

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Veelgestelde vragen over de kosten van screens:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218