Screens voor veranda

Screens voor overkapping

Screens helpen om het in huis koel te houden. Daarnaast bieden screens ook privacy. Voorbijganger kunnen niet naar binnen kijken terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Deze voordelen bieden screens ook bij plaatsing onder een overkapping over veranda.

Omdat het in de tuin hard kan waaien is het verstandig om voor ritsscreens te kiezen. Ritsscreens zijn windvast doordat het doek vast zit aan de zijgeleiders.

Screen zonwering screens voor overkapping

Voordelen van screens bij een veranda

Dankzij screens profiteer je van verkoeling onder de veranda en heb je minder last van fel licht. Dit is ideaal als u graag een boek leest in de tuin maar dan last heeft van het felle licht. Ook bij lichte regen zijn screens ideaal. In de zomer is de temperatuur buiten nog ideaal terwijl het wel kan regenen. Dankzij screens komt er dan geen regen onder de overkapping en kun je buiten genieten ondanks de regen. Verder bieden screens bij de overkapping – net als in huis – privacy. Vaak kunnen buren in de tuin kijken. Mocht u meer privacy willen dan kunt u de screen laten zakken. Als laatste houdt een screen ook muggen tegen, ideaal tijdens een lange zomeravond in de tuin.

Screen woning

Screens op zonne-energie

Wilt u screens kopen? Dat kan ook duurzaam!

Degalux heeft een motor die werkt op zonne-energie. Aan de voorkant van uw screen op zonne-energie komt dan een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op. Zon- en daglicht is voldoende om de accu op te laden.

Wilt u gebruik maken van screen op zonne-energie? Kies dan bij het aanvragen van een offerte voor de Solar motor.

Zonwering elektrisch rolluike

Vraag een offerte aan voor screens:

Veelgestelde vragen

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218