Uw energielabel verbeteren met rolluiken

Rolluiken dragen bij aan een energiezuinige woning. In deze blog leest u hoe dat zit!

Alex
13 juli 2021

Energielabel verbeteren

Een gunstig energielabel wordt steeds belangrijker. Sinds het noteren van het energielabel verplicht is bij het verkopen van een woning wordt hier steeds meer naar gekeken. Want een huis met een goed energielabel heeft minder investeringen nodig én heeft een lagere maandelijkse energierekening.

Voor het verbeteren van het energielabel is één onderdeel key: isolatie.

Energielabel Verbeteren Met Rolluiken (1)

Isolatie met rolluiken

Door te isoleren verhoog je de energielabel van uw woning. Naast de muren en de vloer, kunt u ook isoleren met rolluiken. Rolluiken zorgen niet alleen dat de temperatuur ‘s zomers lager blijft, maar zorgen ook dat de kou in de winter buitenshuis blijft.

Rolluiken hebben dus een isolerende werken en dragen daardoor bij aan het energielabel van uw woning.

Energielabel Verbeteren Met Rolluiken (1)

Een aangename temperatuur in huis

Met rolluiken profiteer je van een aangename temperatuur in huis. De temperatuur blijft in de zomer tot wel 7 graden lager. Dat maakt dat rolluiken de meest effectieve manier van zonwering is.

Wist u dat rolluiken ook een uiterst effectieve manier zijn om te voldoen aan de eisen van de BENG?

Rolluiken op zonne-energie

Degalux heeft ook rolluiken op zonne-energie. Deze rolluiken hebben dezelfde voordelen als reguliere rolluiken maar werken dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde. Hierdoor zijn de rolluiken volledig energieneutraal en profiteer je naast een duurzame woning ook voor duurzame rolluiken!

Achter de schermen bij Degalux

Afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest. Zeker op het gebied van duurzaamheid. Dit willen we niet alleen doen, maar ook uitstralen. Daarom is het hoog tijd voor een nieuwe huisstijl. Benieuwd naar onze drijfveren? Lees meer.

Rolluik vastgevroren

'Help, mijn rolluik is bevroren.' Helaas is het met de koude temperaturen in de wintermaanden een veel voorkomend probleem. In deze blog lees je hoe je bevroren rolluiken voorkomt.

Vastgevroren Rolluik

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218