Hoe werken inbraakwerende rolluiken?

Rolluiken zijn inbraakwerend. Dat komt door de veren die voor het rolluik gebruikt worden. Degalux maakt standaard gebruik van stugge veren. Daardoor zijn de rolluiken standaard inbraakwerend en hoeft u hiervoor geen meerprijs te betalen. Weten hoe inbraakwerende rolluiken werken? Lees dan verder.

Of direct een offerte aanvragen?

Niels
15 juni 2021

Stugge veren voor rolluiken

Degalux maakt standaard gebruik van anti optilveren. Dit zijn stugge veren. Dankzij stugge veren is het rolluik inbraakwerend. De stugge veren zijn in het zwart te zien op de foto.

Als een rolluik volledig gesloten is, staat de stugge veer ‘op slot’. Deze blijft tegendruk geven en kan niet omhoog bewegen. Hierdoor is het onmogelijk om het rolluik op te tillen.

Dit maakt dat het inbrekers moeilijker wordt gemaakt en een rolluik dus bijdraagt aan de veiligheid van uw woning.

Stugge Veren Bij Een Rolluik

Elektrische rolluiken

Let op, anti optilveren zijn alleen mogelijk bij elektrische bediening! Wilt u dus dat het rolluik inbraakwerend is? Kies dan voor elektrische rolluiken.

Bovendien dragen elektrische rolluiken bij aan het comfort en kun je met één druk op de knop de rolluiken bediening.

Wist u dat u ook rolluiken op zonne-energie kunt bestellen? Hierbij profiteert u van dezelfde voordelen maar maakt u een duurzame keuze.

Rolluik zonwering

Meer weten over onze rolluiken?

Vragen over een rolluik met stugge veren?

Rolluik zonwering fabrikant

Achter de schermen bij Degalux

Afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest. Zeker op het gebied van duurzaamheid. Dit willen we niet alleen doen, maar ook uitstralen. Daarom is het hoog tijd voor een nieuwe huisstijl. Benieuwd naar onze drijfveren? Lees meer.

Rolluik vastgevroren

'Help, mijn rolluik is bevroren.' Helaas is het met de koude temperaturen in de wintermaanden een veel voorkomend probleem. In deze blog lees je hoe je bevroren rolluiken voorkomt.

Vastgevroren Rolluik

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218