Rolluiken

Profiteer van ultiem comfort met rolluiken. Rolluiken zijn uiterst effectief voor zonwering. Daarnaast biedt een rolluik ook isolatie tegen kou en geluid, verduistert de kamer volledig en houdt inbrekers buiten de deur dankzij anti optilveren. Onze rolluiken worden van begin tot eind gemaakt in onze eigen fabriek. Zo houden we de product in eigen hand en bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u volledig ontzorgen door een van onze dealers.

Waarom rolluiken?

Degalux heeft twee soorten rolluiken: standaard en plus. Onderstaande voordelen gelden voor beide rolluiken. Bekijk in de tabel hieronder de verschillen.

Advies op maat? Kom in contact met een van onze dealers. Zij komen de rolluiken inmeten, voorzien u van persoonlijk advies en deskundige montage.

Zonwering

Rolluiken bieden zonwering. Hierdoor blijft de temperatuur in huis aanzienlijk lager. Dit scheelt gemiddeld 7 graden.

Isolatie

Isolerende rolluiken bieden bescherming tegen de kou in de winter, de zon in de zomer en geluid. Zo profiteert u het hele jaar door van rolluiken.

Uiterst effectieve zonwering

Wist u dat een rolluik de meest effectieve manier van zonwering is? Daarnaast biedt deze zonwering nog unieke andere voordelen:

Inbraakpreventie

Daarnaast bieden rolluiken inbraakpreventie. De rolluiken van Degalux hebben standaard anti optilveren. Dit zijn stugge veren in het rolluik. Als het rolluik volledig is gesloten, schieten deze veren ‘op slot’. Hierdoor is het onmogelijk om de rolluiken op te tillen en is de kans op inbraak kleiner.

Verduistering

Als laatste verduisteren rolluiken de kamer volledig. Volledige verduistering zorgt er voor dat uw kamer zo min mogelijk op warmt. Bovendien is dit ideaal om in de zomer niet wakker te worden als de zon ‘s ochtends al fel schijnt.

 

Kom in contact met een dealer voor een prijs op maat

Elektrisch aangedreven

Maximale breedte

Vanaf prijs

Kleinste rolluikkast

Geluidloze geleider

Aantal standaard kleuren

Motor op zonne-energie

Rolluik afgeschuind antraciet
Rolluik

320 cm

€299

13 kleuren

Rolluik afgeschuind antraciet
Rolluik plus

380 cm

€339

9 kleuren

Rolluiken op zonne-energie

Uniek van Degalux: rolluiken op zonne-energie. Deze rolluiken hoeven niet op het stroom aangesloten te worden. Hierdoor hoeft er geen gat in de muur om de bedrading naar binnen te monteren.

Hierdoor is het rolluik ook gemakkelijk te plaatsen bij bijvoorbeeld de veranda of een andere plek zonder stroom.

Werking

Het rolluik met solar motor werkt dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde. Bij daglicht wordt de energie al omgezet en laadt de accu op. Met een volle accu kan het rolluik tot wel 100 keer op- en neer bewegen.

Obstakeldetectie en antiklankband

De rolluiken van Degalux kunnen uitgebreid worden met anti-klankband en Somfy motoren met obstakeldetectie. Regendruppels en hagelstenen kunnen voor een hinderlijk, tikkend geluid zorgen. Door het toepassen van anti-klankband wordt dit hinderlijke geluid grotendeels gereduceerd.

Daarnaast zorgt obstakeldetectie ervoor dat het rolluik stopt bij weerstand. Bijvoorbeeld als uw raam open staat of als de lamellen zijn vastgevroren.

Zo gaat uw rolluik niet kapot als er een obstakel is bij het op- of uitrollen.

Voordelen van Degalux rolluiken

100% verduisterend Maak elke kamer donker

Ventilatiestand Altijd frisse lucht

Geluidswerend Dankzij de borstels en antiklankband

100% privacy Houd inbrekers buiten de deur

Standaard rolluik van Degalux

Eigenlijk hoeft er alleen voor het rolluik plus gekozen te worden als het rolluik breder dan 320 cm moet zijn. Bij het rolluik plus zijn de lamellen iets dikker waardoor er een bredere maat nodig is.

Twijfelt u? Een van onze dealers komt de rolluiken graag bij u inmeten. Hij kijkt dan naar uw situatie, voorziet u van persoonlijk advies en ontzorgt u in het gehele proces.

Zonwering screen rolluiken

Rolluiken van Degalux

Onze rolluiktechniek verschilt ten opzichte van andere aanbieden door de geleiders. De geleiders van Degalux bevatten borstels in plaats van rubbers. Hierdoor lopen de lamellen bijna geluidloos door de geleiders heen.

Ook zijn de borstels in de geleiders slijtvast, onderhoudsvriendelijk en kunnen deze niet vastvriezen aan de lamellen.

Bediening

De bediening kan zowel handmatig als elektrisch met wandschakelaar, handzender en de app.

Daarnaast is de kleine rolluikkast is bijzonder. Door dat onze rolluikkast een diameter heeft tussen de 137 en 205 mm past deze ook bij weinig ruimte tussen de dakgoot en het raam.

Rolluik zonwering

Veelgestelde vragen over rolluiken:

Welke kleur omkasting wil je graag?

Uw keuze:

Welke kleur doek wil je?

Uw keuze:

Stap 1 van 2

  • Wat mag de maat worden van uw rolluik?

    De solar-motor is een duurzame motor van Degalux die werkt op zonne-energie. Lees meer in onze blogs.

Rolluik

  • Isolatie tegen warmte en kou
  • Geluidsisolatie
  • Standaard inbraakwerend
  • 100% verduisterend

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218