Elektrische rolluiken

Zonwering en isolatie met optimaal gemak

Elektrische rolluiken voor optimaal gemak

Bent u op zoek naar elektrische rolluiken? Dan zit u bij Degalux goed. Degalux produceert elektrische rolluiken. Vaak wordt er voor rolluiken gekozen omdat deze de kamer volledig verduisteren of om de privacy te bevorderen.

Met elektrische rolluiken heeft u de voordelen van rolluiken met optimaal bedieningsgemak. Advies op maat? Dan kunt u terecht bij een van onze dealers. Een dealer bij u uit de buurt komt de rolluiken inmeten en monteren.

Zo profiteert u niet alleen van optimaal bedieningsgemak met elektrische rolluiken maar wordt u van het inmeten tot de montage volledig ontzorgd. Alle rolluiken zijn inclusief montage.

Rolluiken met elektrische bediening van Degalux

Het verschil tussen rolluiken van Degalux en van andere partijen zijn de geleiders. De geleiders van Degalux bevatten namelijk borstels in plaats van rubbers. Hierdoor lopen de lamellen bijna geluidloos door de geleiders heen.

Ook zijn de borstels in de geleiders slijtvast, onderhoudsvriendelijk en kunnen deze niet vastvriezen aan de lamellen. De rolluiken kunnen zowel handmatig als elektrisch met wandschakelaar, handzender en de app worden bestuurd.

Als laatste is onze kleine rolluikkast is bijzonder. Doordat onze rolluikkast een diameter heeft tussen de 137 en 205 mm past deze ook bij weinig ruimte tussen de dakgoot en het raam.

 

Rolluiken met zonnepaneel

In ons assortiment vindt u ook rolluiken op zonne-energie. Deze rolluiken worden elektrisch bediend. Dankzij het zonnepaneel aan de voorkant laadt de accu op. Daglicht is al voldoende om op te laden. Gaat u voor duurzaam met een rolluik op zonne-energie? Kies dan voor onze Solar motor.

Elektrische rolluiken

Algemene voordelen van elektrische rolluiken

Rolluiken zijn inbraakwerend. De rolluiken van Degalux in combinatie met een Somfy motor  hebben standaard anti-optilveren.

Rolluiken verduisteren volledig. Zo blijft ook in de zomer uw kamer volledig donker.

Rolluiken bieden privacy. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken.

Rolluiken met Somfy-motor kunnen aangesloten worden op domotica. Daarmee worden rolluiken centraal bediend en kunnen de rolluiken op gezette tijden open en dicht.

Rolluiken bieden isolatie in de zomer, winter en tegen geluid.

Rolluik zonwering Elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken met een motor van Degalux

De rolluikmotoren van Degalux worden in grote volumes ingekocht. Daardoor blijft de prijs aanzienlijk lager. U heeft keuze uit:

Degalux motor met schakelaar

Specificaties: Goedkoopste keuze, goede basis motor, thermische beveiliging (met thermische beveiliging wordt uw rolluikmotor nooit te heet), inbouw of opbouw schakelaar

Perfect voor als u wel wilt profiteren van een elektrisch rolluik, maar wel de scherpste prijs wilt behouden.

Degalux motor met afstandsbediening

Specificaties: Goede basis motor, thermische beveiliging, met 15 meter afstand te bedienen

Met deze betrouwbare motor kiest u voor het gemak van een rolluik met afstandsbediening tegen de aller scherpste fabriekprijs.

Degalux Solar motor

Specificaties: Duurzaam, werkt op zon- en daglicht, accu geïntregreerd in de motor

De Solar motor is de beste keuze als u energiebesparing en duurzaamheid belangrijk vindt. Ook bespaart u op uw energierekening.

Naast de motoren van Degalux, kunt u ook kiezen voor een motor van Somfy bij uw dealer. Somfy is een grote speler in de markt. Ook kunnen motoren van Somfy aangesloten worden op uw domotica. Deze kunt u bedienen via een app en u krijgt vijf jaar garantie.

De dealer neemt later contact met u op om uw motorkeuze te bespreken.

Elektrische rolluiken met een motor van Somfy

Somfy motor met schakelaar

Specificaties: Goedkoopste keuze voor Somfy motor, vaste wandschakelaar met tijdklok, inbouw of opbouw schakelaar

De beste keuze als u wilt gaan voor de betrouwbare motor van Somfy, maar wel de prijs laag wilt houden.

Somfy motor Ilmo

Specificaties: Zelfde als de Somfy motor met schakelaar maar met obstakeldetectie

Ideaal als u wilt kiezen voor de betrouwbare Somfy motor met obstakeldetectie. Obstakeldetectie zorgt ervoor dat uw rolluik automatisch stopt als bijvoorbeeld het raam open staat of uw rolluik is vastgevroren. Zo kan uw rolluik zichzelf niet kapot trekken bij een belemmering. Zo voorkomt u ongemakken en schade aan uw rolluik.

Somfy Oximo IO met afstandsbediening

Specificaties: Obstakeldetectie, te bedienen met handzender of Somfy app

Perfect als u gaat voor bedieningsgemak van een handzender of de Somfy app waarin u allerlei scenario’s kunt programmeren. Door de obstakeldetectie stopt de motor bij een openstaand raam of vastgevroren lamellen.

Somfy RS 100 IO

Specificaties: Verschillende snelheden (langzaam en snel), geruisloos, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor, langste levensduur, te bedienen met Somfy app

Ideaal als u gaat voor maximaal bedieningsgemak van een app waarin u allerlei scenario’s kunt programmeren. Maak uw  rolluiken onderdeel van uw Somfy domotica en koppel dit aan rookmelders, camera’s en andere slimme toepassingen.

De dealer neemt later contact met u op om uw motorkeuze te bespreken.

Waarom kiezen voor Degalux?

Van offerte tot montage U wordt volledig ontzorgd door onze dealers

Bespaar Bespaar geld met elektrische rolluiken met zonnepaneel

Op maat gemaakt Kwaliteit, geproduceerd in Barneveld

Optimaal genieten Geniet van de zomer met de zonwering van Degalux

Elektrische rolluiken kopen?

Wilt u in contact komen met een dealer voor een offerte van elektrische rolluiken op maat? Onderstaand kunt u uw wensen in vullen. Wij zorgen dat een dealer bij u in de buurt contact opneemt. De dealer komt dan langs voor een inmeetafspraak en bespreekt uw wensen. Wij gaan dan aan de slag met het op maat maken van uw elektrische rolluik.

Rolluik zonwering Elektrische rolluiken Rolluiken op zonne-energie

Welke kleur omkasting wil je graag?

Uw keuze:

Welke kleur doek wil je?

Uw keuze:

Offerte voor elektrisch rolluik

Rolluik

  • Isolatie tegen warmte en kou
  • Minimaal geluid bij gebruik
  • Standaard inbraakwerend
  • 100% verduisterend

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218