Rolluiken inclusief montage

Rolluiken inclusief montage bieden het ultieme gevoel van comfort. Naast zonwering bieden rolluiken ook isolatie tegen geluid en inbraakpreventie. Een van onze dealers komt de rolluiken bij u inmeten en monteren.

Rolluiken inclusief montage:
zonwering, inbraakpreventie en isolatie

Rolluiken zorgen in de zomer voor een lagere binnentemperatuur in uw woning. Naast zonwering bieden rolluiken ook bescherming tegen inbraak en geluid. In de winter kunnen rolluiken isolatie bieden tegen kou. Rolluiken inclusief montage zijn dus veel meer dan alleen zonwering. Degalux heeft twee soorten rolluiken: standaard- en plus rolluik. Bekijk in het onderstaande overzicht de verschillen! De rolluiken zijn inclusief montage. Een dealer van Degalux komt de rolluiken bij u inmeten en monteren. U wordt in het gehele proces ontzorgd.

Rolluik zonwering

Elektrisch aangedreven

Maximale breedte

Vanaf prijs

Kleinste rolluikkast

Geluidloze geleider

Aantal standaard kleuren

Motor op zonne-energie

Rolluik afgeschuind antraciet
Rolluik

320 cm

€299

13 kleuren

Rolluik afgeschuind antraciet
Rolluik plus

380 cm

€339

9 kleuren

Standaard rolluik inclusief montage van Degalux

Vaak is het standaard rolluik inclusief montage voldoende. Voor het rolluik plus wordt gekozen als het rolluik breder moet zijn. Twijfelt u? Dan adviseren wij u graag. U kunt direct een offerte aanvragen op deze pagina. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor uw rolluik inclusief montage.

Zonwering screen rolluiken

Rolluiken inclusief montage van Degalux

Het verschil tussen rolluiken inclusief montage van Degalux en van andere partijen zijn de geleiders. De geleiders van Degalux bevatten namelijk borstels in plaats van rubbers. Hierdoor lopen de lamellen bijna geluidloos door de geleiders heen. Ook zijn de borstels in de geleiders slijtvast, onderhoudsvriendelijk en kunnen deze niet vastvriezen aan de lamellen. De rolluiken inclusief montage kunnen zowel handmatig als elektrisch met wandschakelaar, handzender en de app worden bestuurd. Ook onze kleine rolluikkast is bijzonder. Door dat onze rolluikkast een diameter heeft tussen de 137 en 205 mm past deze ook bij weinig ruimte tussen de dakgoot en het raam. De rolluiken inclusief montage zijn standaard voorzien van anti optilveren. Daardoor zijn de rolluiken inbraakwerend.

Rolluik zonwering

Extra opties rolluiken inclusief montage

De rolluiken van Degalux kunnen uitgebreid worden met anti-klankband en Somfy motoren met obstakeldetectie. Regendruppels en hagelstenen kunnen voor een hinderlijk, tikkend geluid zorgen. Door het toepassen van anti-klankband wordt dit hinderlijke geluid grotendeels gereduceerd. De obstakeldetectie zorgt ervoor dat het rolluik stopt bij weerstand. Bijvoorbeeld als uw raam open staat of als de lamellen zijn vastgevroren. Zo gaat uw rolluik niet kapot als er een obstakel is bij het op- of uitrollen. Degalux heeft ook rolluiken op zonne-energie. Deze rolluiken werken dankzij een zonnepaneel.

Screen zonwering Elektrische rolluiken

Voordelen van Degalux rolluiken inclusief montage

100% verduisterend Maak elke kamer donker

Volledig ontzorgd Van advies, tot inmeten en monteren

Geluidswerend Dankzij de borstels en antiklankband

100% privacy Houd inbrekers buiten de deur

Veelgestelde vragen over rolluiken inclusief montage:

Voor de prijzen van rolluiken inclusief montage kunt u terecht bij een dealer. U komt in contact met een dealer door een offerte aan te vragen of het contactformulier in te vullen. Wij zorgen dat een dealer bij u in de buurt contact met u opneemt.

Welke kleur omkasting wil je graag?

Uw keuze:

Welke kleur doek wil je?

Uw keuze:

Rolluik

  • Isolatie tegen warmte en kou
  • Minimaal geluid bij gebruik
  • Standaard inbraakwerend
  • 100% verduisterend

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218