Zonneschermen op balkon

Een zonnescherm kan ook heel goed gemonteerd worden op een balkon. Zo kunt u ook op het balkon genieten van een aangename temperatuur in de zomer.

Zonnescherm op balkon

Tegenwoordig kent Nederland een lange voor- en nazomer. Hierdoor stijgt de behoefte aan koelte en schaduw rondom uw huis. Een zonnescherm creëert schaduw op uw balkon. Ook zorgt een zonnescherm voor een lagere temperatuur in huis. Degalux heeft twee soorten zonneschermen: terrasschermen en uitvalschermen. Alle Degalux zonneschermen worden gemaakt in onze Nederlandse fabriek!

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Soorten zonneschermen

Terrasschermen worden ook wel knikarmschermen genoemd. Zowel terrasschermen als uitvalschermen zijn op maat verkrijgbaar bij onze dealers. De belangrijkste voor- en nadelen van de twee zonneschermen hebben we voor u op een rijtje gezet!

Zonwering zonnescherm: terrasscherm

Handbediend

Elektrisch aangedreven

Perfect voor schaduw op terras

Maximale breedte

Zorgt voor lagere tempreratuur in huis

Biedt privacy

zonnescherm: terrasscherm zonwering
Terrasscherm

600 cm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm
Uitvalscherm

400 cm

Degalux maakt het verschil

In de markt zien wij uitsluitend doeken die aan elkaar gestikt zijn. De doeken van Degalux worden verlijmd. Hierdoor hangt het doek strakker en is er geen doekwafeling. Dit komt doordat er geen verdrikking is bij het oprollen. Zo blijft uw doek langer mooi.

Daarnaast is de casette van Degalux altijd gesloten. Hierdoor kan er geen vocht en vuil bij uw doek. Ook kunnen dieren, zoals vogels, niet in de casette komen. Zo is de kans op beschadiging kleiner.

De doekschaal van Degalux zorgt ervoor dat de doekbuis niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke en mooie afwerking.

Als laatste hebben de terrasschermen van Degalux nog voordelen als doekrolondersteuning en windbeveiliging. Ook kunt u meer lezen over de terrasschermen of in het algemeen over zonwering voor buiten.

Techniek en vormgeving

Niet alleen de techniek van Degalux is vooruitstrevend. Dankzij de verlijmde doeken, doekschaal en de compacte casetten zien de zonneschermen er ook stijlvol uit. Degalux kiest bewust voor een kleiner assortiment. Wij kijken naar de meest gewilde doeken in de markt en zorgen dat wij deze aanbieden. Hierdoor zijn de meeste doeken op voorraad en heeft u geen onnodige keuzestress.

Welke kleur omkasting wil je graag?

Uw keuze:

Welke kleur doek wil je?

Uw keuze:

Vraag een offerte aan voor een zonnescherm op uw balkon

Terrasscherm

  • Comfortabele schaduw in uw tuin en op uw terras
  • Elektrisch bedienbaar
  • Standaard verlijmde doeken
  • Houdt warmte vast bij koele avonden
  • Tot een breedte van 6 meter

Veelgestelde vragen over zonneschermen:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218