Elektrisch zonnescherm

Degalux heeft verschillende elektrische zonneschermen. Je hebt keuze uit een elektrisch terrasscherm of elektrisch uitvalscherm. Terrasschermen creëren schaduw in uw tuin houden uw woning koeler. Uitvalschermen zorgen voor een koelere woning zonder dat u zich opgesloten hoeft te voelen.

Elektrische zonneschermen

Tegenwoordig kent Nederland een lange voor- en nazomer. Hierdoor stijgt de behoefte aan koelte en schaduw rondom uw huis. Een zonnescherm creëert schaduw op uw terras. Ook zorgt een zonnescherm voor een lagere temperatuur in huis.

Degalux heeft twee soorten zonneschermen: terrasschermen en uitvalschermen. Alle Degalux zonneschermen worden gemaakt in onze Nederlandse fabriek! Zowel een terrasscherm als uitvalscherm is elektrisch verkrijgbaar. Bij een elektrisch zonnescherm heeft u keuze tussen een motor van Somfy of een motor van Degalux.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Zonnescherm met motor

U heeft keuze uit verschillende motoren voor uw elektrische zonnescherm. U kunt kiezen voor een motor van Somfy of een motor van Degalux. De motoren van Degalux zijn voordeliger dan Somfy. Daarentegen kunt u met een motor van Somfy uw elektrische zonnescherm bedienen met de Somfy app en aansluiten op domotica. Een dealer bij u in de buurt helpt u graag met het maken van de beste keuze.

Zonwering zonnescherm: terrasscherm

Handbediend

Elektrisch aangedreven

Perfect voor schaduw op terras

Maximale breedte

Zorgt voor lagere tempreratuur in huis

Biedt privacy

zonnescherm: terrasscherm zonwering
Terrasscherm

600 cm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm
Uitvalscherm

400 cm

Degalux maakt het verschil

In de markt zien wij uitsluitend doeken die aan elkaar gestikt zijn. De doeken van Degalux worden verlijmd. Hierdoor hangt het doek strakker en is er geen doekwafeling. Dit komt doordat er geen verdrikking is bij het oprollen. Zo blijft uw doek langer mooi.

Daarnaast is de casette van Degalux altijd gesloten. Hierdoor kan er geen vocht en vuil bij uw doek. Ook kunnen dieren, zoals vogels, niet in de casette komen. Zo is de kans op beschadiging kleiner.

De doekschaal van Degalux zorgt ervoor dat de doekbuis niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke en mooie afwerking.

Als laatste hebben de terrasschermen van Degalux nog voordelen als doekrolondersteuning en windbeveiliging. Ook kunt u meer lezen over de terrasschermen of in het algemeen over zonwering voor buiten.

Techniek en vormgeving

Niet alleen de techniek van Degalux is vooruitstrevend. Dankzij de verlijmde doeken, doekschaal en de compacte casetten zien de zonneschermen er ook stijlvol uit. Degalux kiest bewust voor een kleiner assortiment. Wij kijken naar de meest gewilde doeken in de markt en zorgen dat wij deze aanbieden. Hierdoor zijn de meeste doeken op voorraad en heeft u geen onnodige keuzestress.

Veelgestelde vragen over elektrische zonneschermen:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218