Zonnescherm op maat

Degalux heeft verschillende zonneschermen. Zo zijn er terrasschermen en uitvalschermen. Terrasschermen creëren schaduw in uw tuin houden uw woning koeler. Uitvalschermen zorgen voor een koelere woning zonder dat u zich opgesloten hoeft te voelen. Beide zonneschermen worden altijd op maat gemaakt.

Zonwering op maat voor buiten

Tegenwoordig kent Nederland een lange voor- en nazomer. Hierdoor stijgt de behoefte aan koelte en schaduw rondom uw huis. Een zonnescherm op maat creëert schaduw op uw terras. Ook zorgt een zonnescherm voor een lagere temperatuur in huis. Degalux heeft twee soorten zonneschermen: terrasschermen en uitvalschermen. Alle Degalux zonneschermen worden gemaakt in onze Nederlandse fabriek!

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Soorten zonneschermen

Terrasschermen worden ook wel knikarmschermen genoemd. Zowel terrasschermen als uitvalschermen zijn op maat verkrijgbaar bij onze dealers. De belangrijkste voor- en nadelen van de twee zonneschermen op maat hebben we voor je op een rijtje gezet!

Zonwering zonnescherm: terrasscherm

Handbediend

Elektrisch aangedreven

Perfect voor schaduw op terras

Maximale breedte

Zorgt voor lagere tempreratuur in huis

Biedt privacy

zonnescherm: terrasscherm zonwering
Terrasscherm

600 cm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm
Uitvalscherm

400 cm

Zonneschermen van Degalux

Alle zonneschermen zijn in vele afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Zo vindt u altijd passende zonwering bij uw woning. Onze zonneschermen volgen niet alleen de trends betreft uitstraling. Ook qua techniek is Degalux continu op zoek naar verbetering. Om optimaal gemak te bieden zijn alle zonneschermen naar wens elektrisch of met uw smartphone te bedienen. Voor advies op maat is er altijd een specialist bij u in de buurt. Vraag een offerte op maat aan bij een van onze dealers.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Degalux maakt het verschil

In de markt zien wij uitsluitend doeken die aan elkaar gestikt zijn. De doeken van Degalux worden verlijmd. Hierdoor hangt het doek strakker en is er geen doekwafeling. Dit komt doordat er geen verdrikking is bij het oprollen. Zo blijft uw doek langer mooi.

Daarnaast is de casette van Degalux altijd gesloten. Hierdoor kan er geen vocht en vuil bij uw doek. Ook kunnen dieren, zoals vogels, niet in de casette komen. Zo is de kans op beschadiging kleiner.

De doekschaal van Degalux zorgt ervoor dat de doekbuis niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke en mooie afwerking.

Als laatste hebben de terrasschermen van Degalux nog voordelen als doekrolondersteuning en windbeveiliging. Ook kunt u meer lezen over de terrasschermen of in het algemeen over zonwering voor buiten.

Techniek en vormgeving

Niet alleen de techniek van Degalux is vooruitstrevend. Dankzij de verlijmde doeken, doekschaal en de compacte casetten zien de zonneschermen er ook stijlvol uit. Degalux kiest bewust voor een kleiner assortiment. Wij kijken naar de meest gewilde doeken in de markt en zorgen dat wij deze aanbieden. Hierdoor zijn de meeste doeken op voorraad en heeft u geen onnodige keuzestress.

 

Veelgestelde vragen over zonneschermen:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218