Uitschuifbaar zonnescherm

Uitschuifbare zonneschermen voor ieder huis

Een uitschuifbaar zonnescherm wordt ook wel een terrasscherm genoemd. Hiermee profiteer je van comfort tijdens de Nederlandse zomers. De terrasschermen van Degalux zijn gemaakt van hoge kwaliteit door echte zonweringspecialisten. Gaat u voor een handbediend of elektrisch zonnescherm?

Goedendag, ik ben Matthijs. Kan ik u ergens mee helpen?

Elektrisch uitschuifbaar zonneschermen

U heeft keuze uit verschillende motoren voor uw elektrische uitschaafbare zonnescherm. U kunt kiezen voor een motor van Somfy of een motor van Degalux. De motoren van Degalux zijn voordeliger dan Somfy. Daarentegen kunt u met een motor van Somfy uw elektrische zonnescherm bedienen met de Somfy app en aansluiten op domotica.

Een dealer bij u in de buurt helpt u graag met het maken van de beste keuze.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Degalux maakt het verschil

In de markt zien wij uitsluitend doeken die aan elkaar gestikt zijn. De doeken van Degalux worden verlijmd. Hierdoor hangt het doek strakker en is er geen doekwafeling. Dit komt doordat er geen verdrikking is bij het oprollen. Zo blijft uw doek langer mooi.

Daarnaast is de casette van Degalux altijd gesloten. Hierdoor kan er geen vocht en vuil bij uw doek. Ook kunnen dieren, zoals vogels, niet in de casette komen. Zo is de kans op beschadiging kleiner.

De doekschaal van Degalux zorgt ervoor dat de doekbuis niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke en mooie afwerking.

Techniek en vormgeving

Als laatste hebben de terrasschermen van Degalux nog voordelen als doekrolondersteuning en windbeveiliging. Ook kunt u meer lezen over de terrasschermen of in het algemeen over zonwering voor buiten.

Niet alleen de techniek van Degalux is vooruitstrevend. Dankzij de verlijmde doeken, doekschaal en de compacte casetten zien de zonneschermen er ook stijlvol uit. Degalux kiest bewust voor een kleiner assortiment. Wij kijken naar de meest gewilde doeken in de markt en zorgen dat wij deze aanbieden. Hierdoor zijn de meeste doeken op voorraad en heeft u geen onnodige keuzestress.

Welke kleur omkasting wil je graag?

Uw keuze:

Welke kleur doek wil je?

Uw keuze:

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Terrasscherm

  • Comfortabele schaduw in uw tuin en op uw terras
  • Elektrisch bedienbaar
  • Standaard verlijmde doeken
  • Houdt warmte vast bij koele avonden
  • Tot een breedte van 6 meter

Veelgestelde vragen over elektrische zonneschermen:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218